Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Οι τράπεζες παραμένουν στο επίκεντρο

Σταθεροποιητικές τάσεις, μετά τις έντονες πιέσεις των δυο τελευταίων συνεδριάσεων, αναμένουν για σήμερα οι αναλυτές, που εκτιμούν πως ο τραπεζικός κλάδος θα παραμείνει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

ΑΧΕ: Οι τράπεζες παραμένουν στο επίκεντρο
Σταθεροποιητικές τάσεις, μετά τις έντονες πιέσεις των δυο τελευταίων συνεδριάσεων, αναμένουν για σήμερα οι αναλυτές, που εκτιμούν πως ο τραπεζικός κλάδος θα παραμείνει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Πιο αναλυτικά:

Δύσκολο ξεκίνημα αναμένει για την σημερινή συνεδρίαση η Marfin Analysis, αν και οι δηλώσεις Eurobank και Πειραιώς ότι δεν σχεδιάζουν αύξηση κεφαλαίου, ενδέχεται να «αμβλύνουν» τις πιέσεις των δυο τελευταίων συνεδριάσεων. Σε κάθε περίπτωση, η χρηματιστηριακή εκτιμά πως ο τραπεζικός κλάδος θα βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Συσσώρευση της αγοράς γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα αναμένει η Alpha Finance, με τον τελικό τόνο της συνεδρίασης να δίνεται από τις ξένες αγορές και τον εγχώριο τραπεζικό κλάδο.

Σταθεροποιητικό προς υψηλότερο άνοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών αναμένει για σήμερα η Proton Bank, ενώ εκτιμά πως το ξεκίνημα στην Σοφοκλέους θα είναι σταθεροποιητικό, με τον τραπεζικό κλάδο να παραμένει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Χθες ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με απώλειες 5,2% στις 2.162 μονάδες, με τον όγκο των συναλλαγών να διαμορφώνεται στα 276 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v