Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ευρωπαϊκή πρωτιά για την Επενδυτική Τράπεζα

Η Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος , του ομίλου Marfin Egnatia Bank κατέλαβε την πρώτη θέση στην Ευρώπη στις πωλήσεις ελληνικών μετοχών σε θεσμικούς επενδυτές, στην ετήσια έρευνα της Τhomson Extel.

Ευρωπαϊκή πρωτιά για την Επενδυτική Τράπεζα
Η Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος, του ομίλου Marfin Egnatia Bank κατέλαβε την πρώτη θέση στην Ευρώπη στις πωλήσεις ελληνικών μετοχών σε θεσμικούς επενδυτές, στην ετήσια έρευνα της Τhomson Extel.

Η έρευνα αυτή, συγκεντρώνει τις απόψεις των σημαντικότερων θεσμικών επενδυτών και βαθμολογεί τις χρηματιστηριακές εταιρείες ως προς τις υπηρεσίες που προσφέρουν στους πελάτες τους.

Σύμφωνα με την κατάταξη του 2009, οι τρείς καλύτερες στις πωλήσεις χρηματιστηριακές εταιρείες στην Ευρώπη, κατά σειρά, είναι:

1. Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος
2. HSBC
3. Cheuvreux

Επίσης σημαντική είναι η επιτυχία της Επενδυτικής Τράπεζας Ελλάδος και όσον αφορά την ατομική κατάταξη αφού την πρώτη θέση στην Ευρώπη στην κατηγορία πωλητών ελληνικών μετοχών σε θεσμικούς επενδυτές την κατέλαβε ο Θεόδωρος Βαρελάς, στέλεχος της τράπεζας.

Η έρευνα αυτή είναι πανευρωπαϊκή και πραγματοποιείται από τον Μάρτιο μέχρι τον Μάιο κάθε χρόνο. Συμμετέχουν διαχειριστές θεσμικών κεφαλαίων από όλη την Ευρώπη οι οποίοι ψηφίζουν σε αναλογία με το μέγεθος των κεφαλαίων που διαχειρίζονται. Η συγκεκριμένη έρευνα της Τhomson Extel θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός στον χρηματοοικονομικά χώρο καθώς είναι από τις πλέον αξιόπιστες στο χώρο, ενώ τα αποτελέσματα της τυγχάνουν ευρείας δημοσιότητας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v