Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σταθεροποιητικές τάσεις αναμένουν οι ΑΧΕ

Σταθεροποιητικές τάσεις αναμένουν για τη σημερινή συνεδρίαση οι αναλυτές, με τον τελικό τόνο να δίνεται από τις διεθνείς αγορές και τις εξελίξεις στον εγχώριο τραπεζικό κλάδο.

Σταθεροποιητικές τάσεις αναμένουν οι ΑΧΕ
Σταθεροποιητικές τάσεις αναμένουν για τη σημερινή συνεδρίαση οι αναλυτές, με τον τελικό τόνο να δίνεται από τις διεθνείς αγορές και τις εξελίξεις στον εγχώριο τραπεζικό κλάδο. Πιο αναλυτικά:

Σταθεροποιητική προς ανοδική κίνηση αναμένει για τη σημερινή συνεδρίαση η Marfin Analysis, με τον τελικό τόνο να δίνεται από τις διεθνείς αγορές, ενώ στο επίκεντρο θα βρίσκεται και σήμερα ο τραπεζικός κλάδος.

Θετικό άνοιγμα υπολογίζει για σήμερα η Alpha Finance, με τον τελικό τόνο να δίνεται από τις διεθνείς αγορές και τον εγχώριο τραπεζικό κλάδο.

Σταθεροποιητικό προς υψηλότερο ξεκίνημα της συνεδρίασης αναμένει η Proton Bank, ενώ εκτιμά πως θα υπάρξει μεταβλητότητα λόγω της λήξης των συμβολαίων παραγώγων.

Χθες ο Γενικός Δείκτης έκλεισε υψηλότερα κατά 0,9% στις 2.182 μονάδες, με την αξία των συναλλαγών να διαμορφώνεται στα 192 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v