Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνική P&K: Νέα τιμή και σύσταση για MOH - ΕΛΠΕ

Στα 13,5 από 14,5 ευρώ ανέβασε την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Motor Oil η Εθνική - P&K (19/6)  διατηρώντας τη σύσταση "neutral", ενώ κόβει τη σύσταση για τα ΕΛΠΕ σε "neutral", διατηρώντας την τιμή-στόχο στα 8 ευρώ.

Εθνική P&K: Νέα τιμή και σύσταση για MOH - ΕΛΠΕ
Στα 13,5 από 14,5 ευρώ προηγουμένως αναπροσαρμόζει την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Motor Oil η Εθνική - P&K σε έκθεσή της με ημερομηνία 19 Ιουνίου, διατηρώντας τη σύσταση "neutral", ενώ προχωρά σε υποβάθμιση της σύστασης για τα ΕΛΠΕ σε "neutral", και διατηρεί την τιμή-στόχο στα 8 ευρώ.

Αναλυτικότερα, για τη Motor Oil η Εθνική - P&K αναφέρει πως προχωρά στην περικοπή της τιμής λόγω μιας πιο συντηρητικής στάσης που υιοθετεί σε ό,τι αφορά τα περιθώρια κέρδους από διύλιση. Κατά την εκτίμηση των αναλυτών, η εταιρία θα εξακολουθήσει να εμφανίζει ισχυρή επίδοση.

Επίσης αναμένει από τη Motor Oil να διατηρήσει τους υψηλούς όγκους, χάρη στο διαφοροποιημένο της πελατολόγιο σε τρεις αγορές και στον εξαγωγικό προσανατολισμό των πωλήσεών της. Προβλέπει ενδεχόμενο ουσιαστικής ανόδου και θεωρεί ότι είναι υποτιμημένη.

Για τα Ελληνικά Πετρέλαια η χρηματιστηριακή αναφέρει πως οι βελτιωμένες επιδόσεις διύλισης είναι ήδη αποτιμημένες στα τρέχοντα επίπεδα της μετοχής και υπάρχει πιθανότητα για μεγαλύτερη υποχώρηση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v