Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πρόγραμμα για 20 ανέργους από ΟΑΕΔ - ΣΜΕΧΑ

Την υλοποίηση προγράμματος εναλλασσόμενης κατάρτισης για 20 ανέργους στον Ν. Αττικής, στην ειδικότητα "Πωλήσεις ελληνικών και διεθνών χρηματοοικονομικών υπηρεσιών", ανέθεσε ο ΟΑΕΔ στον ΣΜΕΧΑ.

Πρόγραμμα για 20 ανέργους από ΟΑΕΔ - ΣΜΕΧΑ
Την υλοποίηση προγράμματος εναλλασσόμενης κατάρτισης για 20 ανέργους στον Ν. Αττικής, στην ειδικότητα "Πωλήσεις ελληνικών και διεθνών χρηματοοικονομικών υπηρεσιών", ανέθεσε ο ΟΑΕΔ στον Σύνδεσμο Μελών Χρηματιστηρίου Αθηνών (ΣΜΕΧΑ).

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν άνεργοι πτυχιούχοι ΑΕΙ - ΑΤΕΙ με γνώσεις τουλάχιστον αγγλικής. Προτεραιότητα θα δοθεί στους πτυχιούχους σχολών οικονομικής κατεύθυνσης, πολυτεχνικών σχολών, κατεύθυνσης Η/Υ καθώς και θετικών επιστημών. Μεταπτυχιακοί και διδακτορικοί τίτλοι θα συνεκτιμηθούν αναλόγως. Η επιλογή των ανέργων θα γίνει αυστηρώς αξιοκρατικά σε συνεργασία των αρμοδίων υπηρεσιών του ΟΑΕΔ (ΚΠΑ) και του ΣΜΕΧΑ, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Η πρακτική άσκηση θα υλοποιηθεί στις επιχειρήσεις - μέλη του ΣΜΕΧΑ, οι οποίες συμμετέχουν στο πρόγραμμα και των οποίων η δραστηριότητα είναι αντίστοιχη με το περιεχόμενο του προτεινόμενου προγράμματος κατάρτισης. Καθ’ όλη τη διάρκεια της κατάρτισης (800 ώρες) οι καταρτιζόμενοι θα λαμβάνουν εκπαιδευτικό επίδομα ύψους 6 ευρώ μικτά ανά ώρα κατάρτισης.

Οι χρηματιστηριακές εταιρίες αναλαμβάνουν την υποχρέωση, μετά την ολοκλήρωση της κατάρτισης, να προσλάβουν τουλάχιστον το 60% των καταρτιζομένων με συμβάσεις αορίστου χρόνου. Η υποχρέωση των ΑΕΠΕΥ τελεί υπό τον όρο της επιτυχούς συμμετοχής των καταρτιζομένων στις σχετικές εξετάσεις πιστοποίησης στελεχών που διοργανώνει η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι όχι μόνο θα βρουν απασχόληση, αλλά υπό κατάλληλες προϋποθέσεις προσόντων, αντικείμενο εργασίας με εξαιρετικές προοπτικές.

Εγγραφές και αιτήσεις συμμετοχής μέχρι τις 7/7/2009.

Πληροφορίες και προσκόμιση δικαιολογητικών: ΣΜΕΧΑ, Φειδίου 14 - 16, 10678 ΑΘΗΝΑ, τηλ.: 2103844307, fax: 2103303791, email: [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v