Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στα Ειδικά Χαρακτηριστικά Εμπορική - Φίντεξπορτ

Το Χρηματιστήριο Αθηνών αποφάσισε τη μεταφορά των μετοχών της Εμπορικής  και της Φίντεξπορτ στην κατηγορία "Χαμηλής Διασποράς & Ειδικών Χαρακτηριστικών", από 25 Ιουνίου.

Στα Ειδικά Χαρακτηριστικά Εμπορική - Φίντεξπορτ
Το Χρηματιστήριο Αθηνών αποφάσισε τη μεταφορά των μετοχών της Εμπορικής και της Φίντεξπορτ στην κατηγορία "Χαμηλής Διασποράς & Ειδικών Χαρακτηριστικών", από 25 Ιουνίου.

Αναλυτικότερα, το Χρηματιστήριο Αθηνών αποφάσισε τη μεταφορά των μετοχών της εταιρίας "ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ" στην κατηγορία "Χαμηλής Διασποράς & Ειδικών Χαρακτηριστικών", από την 25η Ιουνίου 2009, αφού έλαβε υπόψη ότι το ποσοστό διασποράς των μετοχών της παραμένει μικρότερο από 10% μετά την πάροδο της προθεσμίας των 45 ημερών που προβλέπει η παρ. 5.3.1.3. περ.2 του Κανονισμού του Χ.Α. από την εισαγωγή των νέων μετοχών που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών.

Επίσης το Χρηματιστήριο Αθηνών ενημερώνει ότι οι μετοχές της εταιρίας «ΦΙΝΤΕΞΠΟΡΤ» θα διαπραγματεύονται από την Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2009, στην Κατηγορία Χαμηλής Διασποράς & Ειδικών Χαρακτηριστικών. Η εν λόγω απόφαση ελήφθη σύμφωνα με την παράγραφο 3.1.2.4. του Κανονισμού, δεδομένου ότι η μέση τιμή κλεισίματος της μετοχής για τις τελευταίες τρεις (3) συνεχόμενες συνεδριάσεις 22/6 - 24/6/2009 είναι μικρότερη του ορίου των Eυρώ 0,30.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v