ΕΚ: "Πράσινο φως" για εισαγωγή της MIG AEEAΠ

"Πράσινο φως" για την αρχική δημόσια προσφορά και εισαγωγή των μετοχών της MIG Real Estate ΑΕΕΑΠ έδωσε, μεταξύ άλλων, στη σημερινή του συνεδρίαση το Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

ΕΚ: Πράσινο φως για εισαγωγή της MIG AEEAΠ
"Πράσινο φως" για την αρχική δημόσια προσφορά και εισαγωγή των μετοχών της MIG Real Estate ΑΕΕΑΠ έδωσε, μεταξύ άλλων, στη σημερινή του συνεδρίαση το Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.  

Ειδικότερα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά τη σημερινή 514η/25.6.2009 συνεδρίασή του ενέκρινε:

• Το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας «ΜΙG REAL ESTATE ΑΕΕΑΠ» για την αρχική δημόσια προσφορά και την εισαγωγή των μετοχών της στο Χ.Α.

• Την τροποποίηση του Κανονισμού Λειτουργίας Συστήματος Άυλων Τίτλων και του Κανονισμού Εκκαθάρισης και Διακανονισμού Χρηματιστηριακών Συναλλαγών επί Άυλων Τίτλων σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον ν. 3756/2009.

• Την ανάκληση της άδειας λειτουργίας της εταιρίας «ΔΡΑΜΑ ΑΕΕΔ» με έδρα τη Δράμα διότι δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις, βάσει των οποίων είχε χορηγηθεί στην εταιρία άδεια λειτουργίας.

• Την ανάκληση της άδειας λειτουργίας της εταιρίας «ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΕΕΔ» με έδρα την Αθήνα, μετά από απόφαση της γενικής συνέλευσης των μετόχων της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v