Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σταθεροποιητικές τάσεις "βλέπουν" οι ΑΧΕ

Σταθεροποιητικές τάσεις αναμένουν για τη σημερινή συνεδρίαση οι αναλυτές, με τα ΕΛΠΕ και τον τραπεζικό κλάδο στο επίκεντρο. Πιθανή κινητικότητα λόγω της λήξης σήμερα του α΄ εξαμήνου.

Σταθεροποιητικές τάσεις βλέπουν οι ΑΧΕ
Σταθεροποιητικές τάσεις αναμένουν για τη σημερινή συνεδρίαση οι αναλυτές, με τα ΕΛΠΕ και τον τραπεζικό κλάδο στο επίκεντρο. Πιθανή κινητικότητα καθώς σήμερα λήγει το α΄ εξάμηνο.

Συσσώρευση της αγοράς γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα αναμένει για σήμερα η Marfin Analysis, η οποία εκτιμά πως στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα βρίσκονται τα ΕΛΠΕ μετά τη συμφωνία με την ΒΡ.

Καθώς σήμερα λήγει το εξάμηνο, η Alpha Finance εκτιμά πως θα υπάρξει αυξημένο ενδιαφέρον και κινητικότητα στην αγορά, με τις τράπεζες να βρίσκονται στο επίκεντρο, ενώ αναμένεται θετική συνεδρίαση για τις μετοχές της μεσαίας κεφαλαιοποίησης.

Σταθεροποιητικές τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές αναμένει για σήμερα η Proton Bank, ενώ εκτιμά πως το ξεκίνημα στη Σοφοκλέους θα είναι σταθεροποιητικό προς χαμηλότερο.

Την Παρασκευή ο Γενικός Δείκτης έκλεισε χαμηλότερα κατά 0,7%, καταγράφοντας εβδομαδιαίες απώλειες 3,2%, με τον όγκο των συναλλαγών να διαμορφώνεται στα 162 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v