Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha: Νέο πρόγραμμα διαγνωστικών εξετάσεων

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Alpha Bank µε την ΑΧΑ, δηµιουργήθηκε νέο ασφαλιστικό πρόγραµµα, το οποίο παρέχει ασφάλιση σε όλους τους νέους κατόχους πιστωτικών καρτών της Τραπέζης.

Alpha: Νέο πρόγραμμα διαγνωστικών εξετάσεων
Alpha Smart Health Νέο πρόγραµµα διαγνωστικών εξετάσεων και καλύψεως χρεωστικού υπολοίπου στους κατόχους πιστωτικών καρτών Alpha Bank

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Alpha Bank µε την ΑΧΑ Ασφαλιστική, δηµιουργήθηκε ένα νέο ασφαλιστικό πρόγραµµα, το οποίο παρέχει ασφάλιση σε όλους τους νέους κατόχους πιστωτικών καρτών της Τραπέζης, ενώ παράλληλα προσφέρεται και στους υφιστάµενους κατόχους καρτών. Ονοµάζεται Alpha Smart Health και παρέχει:

• Εξόφληση του χρεωστικού υπολοίπου της πιστωτικής τους κάρτας: o Μέχρι το όριο των Ευρώ 3.000, σε περίπτωση απώλειας ζωής από ατύχηµα ή ασθένεια. o Μέχρι το όριο των Ευρώ 6.000, σε περίπτωση απώλειας ζωής λόγω τροχαίου ατυχήµατος. 

- Σε συνεργασία µε τη Βιοιατρική Α.Ε.: o Κάλυψη του 70% του κόστους σε διαγνωστικές εξετάσεις που θα πραγµατοποιηθούν στα συµβεβληµένα κέντρα του οµίλου της Βιοϊατρική Α.Ε. µε ανώτατο ετήσιο όριο καλύψεως τα Ευρώ 1.500. 

- 30% έκπτωση σε όσες διαγνωστικές εξετάσεις πραγµατοποιηθούν επιπλέον του ετήσιου ορίου των Ευρώ 1.500. 

- 50% έκπτωση στις θεραπευτικές και αισθητικές οδοντιατρικές εργασίες που θα πραγµατοποιηθούν στα συµβεβληµένα µε τη Βιοϊατρική Α.Ε. οδοντιατρεία.

- Ιατρικές επισκέψεις στο ιατρείο του συνεργαζόµενου µε την Βιοιατρική Α.Ε. ιατρού που επιθυµεί ο κάτοχος της κάρτας, µε συµµετοχή Ευρώ 30 ή επισκέψεις κατ’ οίκον µε συµµετοχή Ευρώ 60.

- Ιατρικές συµβουλές και καθοδήγηση για τη χρήση των υπηρεσιών του προγράµµατος Alpha Smart Health, µέσω εξειδικευµένου συντονιστικού τηλεφωνικού κέντρου της Βιοϊατρική Α.Ε. που λειτουργεί όλο το 24ωρο.

Το πρόγραµµα κοστίζει µόνο Ευρώ 36 τον χρόνο (µόλις Ευρώ 3 τον µήνα) και καταβάλλεται µέσω της πιστωτικής κάρτας της Alpha Bank, µε την οποία έχει συνδεθεί.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v