Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Marfin: Αναβάθμιση σύστασης για EFG, Alpha, ΠΕΙΡ

Σε αναβάθμιση της σύστασης για τις μετοχές των Alpha Bank, Eurobank και Τράπεζας Πειραιώς προχωρά η Marfin Analysis σε έκθεσή της την 1η Ιουλίου, στην οποία θέτει παράλληλα νέες τιμές-στόχους.

Marfin: Αναβάθμιση σύστασης για EFG, Alpha, ΠΕΙΡ
Σε αναβάθμιση της σύστασης για τις μετοχές των Alpha, Eurobank και Πειραιώς προχωρά η Marfin Analysis σε έκθεση (01/07), στην οποία θέτει παράλληλα νέες τιμές-στόχους.

Ειδικότερα αναβάθμισε σε “Buy” τη σύσταση για τις Eurobank και Πειραιώς και σε “Accumulate” για την Alpha. Η προηγούμενη σύσταση και για τις 3 τράπεζες ήταν «Hold».

Παράλληλα θέτει νέα τιμή – στόχο τα 9,3 ευρώ για τη Εurobank, τα 10,3 για την Αlpha και τα 9,6 για την Πειραιώς. Η χρηματιστηριακή είχε θέσει υπό αναθεώρηση τις τιμές - στόχους για τις 3 τράπεζες.

Για την Εθνική η χρηματιστηριακή διατηρεί την τιμή-στόχο των 25,3 ευρώ και τη σύσταση “Buy”, για την Κύπρου τα 4,7 ευρώ και τη σύσταση “Hold” και για την ΑΤΕ τα 1,3 ευρώ και τη σύσταση “sell”.

Η χρηματιστηριακή προχωρά στις αναβαθμίσεις λόγω των υψηλότερων εκτιμήσεών της για τα μεγέθη των τραπεζών θεωρώντας ότι μειώνεται το κόστος άντλησης κεφαλαίων.

Παράλληλα αναφέρει ότι η Εθνική είναι η "αγαπημένη" μετοχή της στον κλάδο με την Πειραιώς να ακολουθεί, ενώ τονίζει ότι προτιμά την Eurobank από την Alpha.

Οι μετοχές των Alpha, Eurobank και Πειραιώς ολοκλήρωσαν τη συνεδρίαση της 30ης Ιουνίου στα 7,8, 7,5 και 7,1 ευρώ αντίστοιχα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v