Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Σταθεροποιητικές τάσεις ελλείψει ειδήσεων

Σταθεροποιητικές προς πτωτικές τάσεις αναμένουν για τη σημερινή συνεδρίαση οι αναλυτές ελλείψει ειδήσεων και οι διεθνείς αγορές δίνουν τον τελικό τόνο.

ΑΧΕ: Σταθεροποιητικές τάσεις ελλείψει ειδήσεων
Σταθεροποιητικές προς πτωτικές τάσεις αναμένουν για τη σημερινή συνεδρίαση οι αναλυτές ελλείψει ειδήσεων και οι διεθνείς αγορές δίνουν τον τελικό τόνο. Πιο αναλυτικά:

Ελλείψει σημαντικής ροής ειδήσεων και με την ΑΜΚ της Εθνικής σε πλήρη εξέλιξη, οι βραχυμεσοπρόθεσμες προοπτικές είναι μάλλον υποτονικές, αναφέρει η Marfin Analysis, η οποία αναμένει για σήμερα σταθεροποιητικές προς πτωτικές τάσεις, όπου ο τελικός τόνος της συνεδρίασης δίνεται από τις διεθνείς αγορές.

Από αρνητικό πεδίο εκτιμά η Alpha Finance ότι θα ανοίξει σήμερα η Σοφοκλέους και οι διεθνείς αγορές καθορίζουν τελικά τη συνεδρίαση.

Σταθεροποιητικό προς χαμηλότερο άνοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών αναμένει για σήμερα η Proton Bank, η οποία εκτιμά ότι παρόμοιο θα είναι το ξεκίνημα και στη Σοφοκλέους.

Την Παρασκευή (3/7) ο Γενικός Δείκτης έκλεισε χαμηλότερα κατά 0,3% στις 2.211 μονάδες, καταγράφοντας εβδομαδιαία κέρδη σε ποσοστό 2,2%, όπου η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 157 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v