Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πτωτική συνεδρίαση αναμένουν οι ΑΧΕ

Πτωτική συνεδρίαση αναμένουν για σήμερα οι αναλυτές, με διατήρηση του όγκου συναλλαγών σε χαμηλό επίπεδο. Στο επίκεντρο η μετοχή της ΕΤΕ, καθώς σήμερα ξεκινά η διαπραγμάτευση του δικαιώματος.

Πτωτική συνεδρίαση αναμένουν οι ΑΧΕ
Πτωτική συνεδρίαση αναμένουν για σήμερα οι αναλυτές, με διατήρηση του όγκου συναλλαγών σε χαμηλό επίπεδο. Στο επίκεντρο η μετοχή της ΕΤΕ, καθώς σήμερα ξεκινά η διαπραγμάτευση του δικαιώματος. Πιο αναλυτικά:

Πτωτική κίνηση αναμένει για την σημερινή συνεδρίαση η Marfin Analysis, εκτιμώντας πως ο όγκος των συναλλαγών θα κινηθεί στα επίπεδα των τελευταίων δυο συνεδριάσεων. Σύμφωνα με την χρηματιστηριακή, ο ΟΠΑΠ θα μπορούσε να προσελκύσει το ενδιαφέρον των επενδυτών, λόγω των δημοσιευμάτων που φέρουν τον Οργανισμό να συζητά με την κυβέρνηση για την πιθανή τροποποίηση της πρότασης για φορολόγηση των κερδών των τυχερών παιχνιδιών.

Ανοιγμα από χαμηλότερο επίπεδο αναμένει η Alpha Finance, με τον τελικό τόνο της συνεδρίασης να καθορίζεται από τις διεθνείς αγορές. Όπως εκτιμά η χρηματιστηριακή, η μετοχή της Εθνικής θα βρίσκεται στο επίκεντρο, καθώς σήμερα ξεκινά η διαπραγμάτευση του δικαιώματος.

Σταθεροποιητικό προς χαμηλότερο ξεκίνημα των ευρωπαϊκών αγορών αναμένει η Proton Bank, εκτιμώντας πως η Σοφοκλέους θα ανοίξει πτωτικά μετά και τα χθεσινά κέρδη.

Χθες ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με άνοδο 0,72% στις 2.203 μονάδες, με την αξία των συναλλαγών να διαμορφώνεται στα 89 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v