Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διαχείριση Χαρτοφυλακίων από HSBC ΑΕΔΑΚ

Η HSBC (ΕΛΛΑΣ) ΑΕΔΑΚ, διευρύνοντας το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων και των υπηρεσιών της, παρέχει πλέον στο επενδυτικό κοινό την υπηρεσία Διαχείρισης Χαρτοφυλακίων.

Διαχείριση Χαρτοφυλακίων από HSBC ΑΕΔΑΚ
Η HSBC (ΕΛΛΑΣ) ΑΕΔΑΚ, διευρύνοντας το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων και των υπηρεσιών της, παρέχει πλέον στο επενδυτικό κοινό την υπηρεσία Διαχείρισης Χαρτοφυλακίων, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Πρόκειται για μια υπηρεσία που απευθύνεται σε ιδιώτες, νομικά πρόσωπα, εταιρείες, ταμεία και ασφαλιστικούς οργανισμούς, παρέχοντας επενδυτικές υπηρεσίες είτε Πλήρους Εξουσιοδότησης Διαχείρισης (Discretionary) είτε Συμβουλευτικής Διαχείρισης (Advisory).

Κατά τη Διαχείριση των Χαρτοφυλακίων οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της HSBC (ΕΛΛΑΣ) ΑΕΔΑΚ, μέσα από στενή συνεργασία με τον επενδυτή, καθορίζουν τους επενδυτικούς στόχους και χαράζουν τη στρατηγική που θα ακολουθήσουν, προσφέροντας εξατομικευμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μέσω ενεργής διαχείρισης. Η τελευταία διαφοροποιείται ανάλογα με το βαθμό κινδύνου που είναι διατεθειμένος να αναλάβει ο κάθε επενδυτής και την κατανομή των κεφαλαίων, σύμφωνα με τις επιθυμίες του.

Μία ευρεία γκάμα αυστηρά επιλεγμένων επενδυτικών προϊόντων από τον ελληνικό και διεθνή χώρο όπως Καταθετικά Προϊόντα, Αμοιβαία Κεφάλαια της HSBC, Αμοιβαία Κεφάλαια Τρίτων, ETF’s (Exchange Traded Funds), Ομολογίες & Έντοκα Γραμμάτια, Μετοχές στην Ελλάδα και το Εξωτερικό και Πράξεις επί συναλλαγματικών ισοτιμιών (FOREX), αποτελούν τη βάση στην οποία στηρίζεται η υπηρεσία Διαχείρισης Χαρτοφυλακίων της HSBC (ΕΛΛΑΣ) ΑΕΔΑΚ.

Παράλληλα, η παγκόσμια εμπειρία του Ομίλου της HSBC, η εξαιρετική τεχνογνωσία των στελεχών σε τοπικό επίπεδο και ένα ειδικό μηχανογραφικό σύστημα παρακολούθησης, αποτελούν καθοριστικούς παράγοντες της υψηλής ποιότητας της συγκεκριμένης υπηρεσίας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, οι επενδυτές μπορούν να απευθύνονται στα εξειδικευμένα στελέχη του Ομίλου HSBC.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v