ΠEIΡ: Διαχείριση των Ελληνικών Α/Κ της ING AEΔΑΚ

H Πειραιώς Asset Management ΑΕΔΑΚ ανακοινώνει ότι προχώρησε σε συμφωνία για την ανάληψη της διαχείρισης των πέντε (Ελληνικών) Αμοιβαίων Κεφαλαίων της ING ΑΕΔΑΚ.

ΠEIΡ: Διαχείριση των Ελληνικών Α/Κ της ING AEΔΑΚ
Η Πειραιώς Asset Management ΑΕΔΑΚ, στο πλαίσιο υλοποίησης της στρατηγικής της για την ενίσχυση των δραστηριοτήτων της στον τομέα της διαχείρισης κεφαλαίων τρίτων, ανακοινώνει ότι προχώρησε σε συμφωνία για την ανάληψη της διαχείρισης των πέντε (Ελληνικών) Αμοιβαίων Κεφαλαίων της ING ΑΕΔΑΚ.

Με την επιχειρηματική αυτή κίνηση, η Πειραιώς Asset Management ΑΕΔΑΚ, αυξάνει τα κεφάλαια υπό την διαχείριση της και διευρύνει το πλέγμα των προσφερόμενων Αμοιβαίων Κεφαλαίων στο επενδυτικό κοινό.

Ταυτόχρονα, η Πειραιώς Asset Management ΑΕΔΑΚ θα προχωρήσει σε σύναψη συμφωνίας με την εταιρεία ING Ε.Α.Α.Ε.Ζ. για τη διάθεση αυτών των Α/Κ στο επενδυτικό κοινό, διευρύνοντας τις υφιστάμενες συνεργασίες της με ένα ακόμη υψηλής ποιότητας δίκτυο διανομής.

Η Πειραιώς Asset Management ΑΕΔΑΚ πέραν της διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων και ιδιωτικών και θεσμικών χαρτοφυλακίων προσφέρει δια μέσου του δικτύου της, στο ελληνικό επενδυτικό κοινό, αλλά και στο επενδυτικό κοινό άλλων χωρών της Ε.Ε. στις οποίες δραστηριοποιείται ο Όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς, ένα ευρύ φάσμα διαφοροποιημένων προϊόντων από οργανισμούς συλλογικών επενδύσεων διεθνώς αναγνωρισμένων επενδυτικών οίκων, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και η ING Investment Management.

Σημειώνεται ότι η σχετική συμφωνία τελεί υπό την έγκριση των αρμόδιων Εποπτικών Αρχών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v