Θετική συνεδρίαση αναμένουν οι ΑΧΕ

Σε θετικό πεδίο, μετά και τη χθεσινή υποαπόδοση, εκτιμούν οι αναλυτές πως θα ανοίξει σήμερα η Σοφοκλέους και ο τελικός τόνος της συνεδρίασης καθορίζεται από τις διεθνείς αγορές.

Θετική συνεδρίαση αναμένουν οι ΑΧΕ
Σε θετικό πεδίο, μετά και τη χθεσινή υποαπόδοση, εκτιμούν οι αναλυτές πως θα ανοίξει σήμερα η Σοφοκλέους και ο τελικός τόνος της συνεδρίασης καθορίζεται από τις διεθνείς αγορές.

Άνοιγμα της Σοφοκλέους σε ανοδικό κλίμα, μετά και την ανάκαμψη της Wall Street και των ασιατικών αγορών, αναμένει η Marfin Analysis, η οποία εκτιμά ότι ο τραπεζικός κλάδος θα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Σε θετικό πεδίο υπολογίζει και η Alpha Finance πως θα ανοίξει σήμερα η Σοφοκλέους και η τελική εικόνα της συνεδρίασης καθορίζεται από τις διεθνείς αγορές.

Άνοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών από υψηλότερο επίπεδο αναμένει Proton Bank, που εκτιμά πως και η Σοφοκλέους θα αρχίσει τη συνεδρίαση από ανώτερο σημείο, μετά τη χθεσινή της υποαπόδοση.

Χθες ο Γενικός Δείκτης έκλεισε σε ποσοστό 0,1% χαμηλότερα στις 2.104 μονάδες και η αξία των συναλλαγών ήταν 139 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v