Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΗSΒC: Πραγματοποίησε 3 ενημερωτικές εκδηλώσεις

Η HSBC, πιστή στο ραντεβού της για την ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις στην ελληνική και τις διεθνείς χρηματαγορές, πραγματοποίησε τρεις ενημερωτικές εκδηλώσεις με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το επενδυτικό κοινό.

ΗSΒC: Πραγματοποίησε 3 ενημερωτικές εκδηλώσεις
Η HSBC, πιστή στο ραντεβού της για την ενημέρωση πελατών και φίλων σχετικά με τις εξελίξεις στην ελληνική και τις διεθνείς χρηματαγορές, πραγματοποίησε τρεις ενημερωτικές εκδηλώσεις με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το επενδυτικό κοινό.

Η σύγχρονη επενδυτική στρατηγική και οι μετοχικές αγορές στην Ελλάδα και διεθνώς βρέθηκαν στο επίκεντρο των τριών εκδηλώσεων.

Η πρώτη εκδήλωση είχε θέμα «Η επενδυτική στρατηγική του σήμερα. Σε αυτή, ο κ. Κωνσταντίνος Κάμαρης, Head of Treasury and Capital Markets HSBC Ελλάδας, αναφέρθηκε στο χρονικό της χρηματοοικονομικής κρίσης περιγράφοντας τη διεθνή και την ελληνική πραγματικότητα, των αγορών χρήματος, κάνοντας μία «Ανασκόπηση στις αγορές χρήματος και συναλλάγματος».

Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο κ. Γιάννης Βεζανής, Γενικός Διευθυντής HSBC (ΕΛΛΑΣ) ΑΕΔΑΚ, αναλύοντας τις «Προοπτικές των αγορών και την επενδυτική στρατηγική». Σε μια λεπτομερή παρουσίαση, αναφέρθηκε στα σημάδια βελτίωσης του διεθνούς μακροοικονομικού περιβάλλοντος.

Ο κ. Νίκος Παντελάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της HSBC Παντελάκης Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ., έκλεισε το ενημερωτικό μέρος της εκδήλωσης εξετάζοντας τις «Προοπτικές του ελληνικού χρηματιστηρίου». Έτσι, αφού υπογράμμισε τις προκλήσεις που πρόκειται να αντιμετωπίσει η ελληνική οικονομία τη διετία 2009-10, επεσήμανε τις πρώτες ενδείξεις σταθεροποίησης και ανάκαμψης των αγορών, ενώ συνέστησε την έκθεση των επενδυτών σε μετοχές εταιρειών με ηγετική θέση στον κλάδο τους.

Η ίδια εκδήλωση, παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία και στους πελάτες της HSBC στη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, την Πέμπτη 25 Ιουνίου, διοργανώθηκε στην Αθήνα από κοινού με τη JP Morgan, Roadshow με θέμα «Προσεγγίζοντας εκ νέου την εγχώρια και τις διεθνείς μετοχικές αγορές». Σε αυτή, ο κ. Pietro Grassano, Vice President – Head of Greek Sales, JP Morgan Asset Management αναζήτησε επενδυτικές λύσεις εστιάζοντας στις αναδυόμενες αγορές και τον κλάδο των φυσικών πόρων. Την εκδήλωση έκλεισε η HSBC με την ομιλία του κου Κωνσταντίνου Κάμαρη, ο οποίος εκτός των άλλων, σύνεστησε τις «Καταθέσεις Εγγυημένου Κεφαλαίου», ως την επενδυτική επιλογή που συμβαδίζει περισσότερο με τις τρέχουσες χρηματοοικονομικές συνθήκες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v