Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Υποβάθμιση και μείωση τιμής από Citi

Σε υποβάθμιση της σύστασης για τον ΟΠΑΠ σε "hold" από "buy" και μείωση της τιμής-στόχου στα 17 ευρώ ανά μετοχή, από 26,5 ευρώ προηγουμένως, προχώρησε με έκθεσή της στις 16/7 η Citi.

ΟΠΑΠ: Υποβάθμιση και μείωση τιμής από Citi
Σε υποβάθμιση της σύστασης για τον ΟΠΑΠ σε "hold" από "buy" και σε μείωση της τιμής-στόχου στα 17 ευρώ ανά μετοχή, από 26,5 ευρώ προηγουμένως, προχώρησε με έκθεσή της στις 16/7 η Citi.

Αναφερόμενη στην έγκριση από τη Βουλή της επιβολής φορολογίας 10% επί των κερδών των παικτών τυχερών παιχνιδιών, η Citi εκτιμά πως, ενώ το κράτος αναμένει έσοδα 350 εκατ. ευρώ, οι χαμηλότερες πωλήσεις θα μπορούσαν να μειώσουν το ποσό αυτό στα 64 εκατ. ευρώ.

Όσον αφορά στην υποβάθμιση της σύστασης, διευκρινίζει πως προχωρά σε αυτήν την κίνηση λόγω των εκτιμήσεων για αδύναμο β΄ τρίμηνο, λόγω της απαγόρευσης του καπνίσματος από την 1η Ιουλίου και του κινδύνου οι πράκτορες να απομακρυνθούν από τις αποκλειστικές συμφωνίες τους.

Ο διεθνής οίκος προχωρά επίσης σε μείωση των εκτιμήσεών του για τις πωλήσεις του KΙΝΟ και του Στοιχήματος το 2010 σε ποσοστά 22% και 30% αντίστοιχα, ενώ αναμένει περισσότεροι παίκτες να στραφούν στον παράνομο διαδικτυακό στοιχηματισμό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v