Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Θετική συνεδρίαση αναμένουν οι ΑΧΕ

Σε θετικό πεδίο εκτιμούν οι αναλυτές πως θα κινηθεί σήμερα η Σοφοκλέους, μετά και τα κέρδη που κατέγραψαν Wall Street και ασιατικές αγορές, ενώ στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθεί και σήμερα ο τραπεζικός κλάδος.

Θετική συνεδρίαση αναμένουν οι ΑΧΕ
Σε θετικό πεδίο εκτιμούν οι αναλυτές πως θα κινηθεί σήμερα η Σοφοκλέους, μετά και τα κέρδη που κατέγραψαν Wall Street και ασιατικές αγορές, ενώ στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθεί και σήμερα ο τραπεζικός κλάδος. Πιο αναλυτικά

Ανοιγμα της Σοφοκλέους σε θετικό πεδίο, μετά τα κέρδη που κατέγραψαν Wall Street και ασιατικές αγορές, αναμένει για σήμερα η Marfin Analysis, η οποία εκτιμά ότι στο επίκεντρο θα βρίσκεται για μια ακόμα συνεδρίαση ο τραπεζικός κλάδος, και ειδικότερα η μετοχή της Εθνικής Τράπεζας.

Θετικό ξεκίνημα αναμένει για την σημερινή συνεδρίαση η Alpha Finance, ενώ η Proton Bank εκτιμά πως η Σοφοκλέους θα ακολουθήσει σήμερα την τάση των διεθνών χρηματιστηριακών αγορών.

Χθες ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με κέρδη 1,1% στις 2.295 μονάδες, με τον όγκο των συναλλαγών στα 100 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v