Συνεδριάζει η διοίκηση του Χ.Α. στις 28/7

Την εισαγωγή της Foodlink αναμένεται να εγκρίνει στις 28/7 η διοίκηση του Χ.Α. Επιπλέον θα εγκριθεί πρότυπο πληροφοριακού σημειώματος το οποίο θα συντάσσουν στο εξής οι εταιρίες της ΕΝ.Α. που πρόκειται να προχωρήσουν σε ΑΜΚ.

Συνεδριάζει η διοίκηση του Χ.Α. στις 28/7
Την εισαγωγή της εταιρίας Foodlink AEBE Tροφίμων Αντιπροσωπειών και Διανομών αναμένεται να εγκρίνει στη συνεδρίαση της Τρίτης 28/7 η διοίκηση του Χ.Α.

Επιπλέον, θα εγκριθεί πρότυπο πληροφοριακού σημειώματος το οποίο θα συντάσσουν στο εξής οι εταιρίες της ΕΝ.Α. που πρόκειται να προχωρήσουν σε αύξηση του μετοχικού του κεφαλαίου.

Τα υπόλοιπα θέματα της ημερήσιας διάταξης αφορούν σε:

- Έγκριση για την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της Εθνικής Τράπεζας που προήλθαν από αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών.

- Έγκριση εισαγωγής των νέων δωρεάν μετοχών της ΕFG Eurobank Ergasias που προέκυψαν από αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση κερδών της χρήσης 2008. Έγκριση εισαγωγής των νέων μετοχών της ίδιας τράπεζας που προήλθαν από αύξηση του Μ.Κ. με κεφαλαιοποίηση φορολογημένων κερδών προηγούμενων χρήσεων και δωρεάν διάθεση στο προσωπικό της τράπεζας.

- Έγκριση για εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της Γενικής Τράπεζας που προέκυψαν από αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

- Έγκριση για εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της Marfin Investment Group που προέκυψαν από επανεπένδυση επιστροφής κεφαλαίου.

- Ενημέρωση του Χ.Α. για αυξηση του Μ.Κ. της εταιρίας Έντερσοφτ.

- Ενημέρωση του Χ.Α. για τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Hellas On Line με μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της.

- Eνημέρωση του Χ.Α. για την αύξηση του Μ.Κ. της εταιρίας Space Hellas με άνοδο της ονομαστικής αξίας της μετοχής και μείωση του μετοχικού κεφαλαίου με πτώση της ονομαστικής αξίας του τίτλου.

- Έγκριση της απόκτησης της ιδιότητας του ειδικού διαπραγματευτή στο προϊόν της αγοράς παραγώγων του Χ.Α. ΣΜΕ επί των μετοχών της Marfin Popular Bank από το μέλος της αγοράς παραγώγων Beta ΑΧΕΠΕΥ καθώς και σε καθορισμό της ημερομηνίας έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης επί του παραπάνω παράγωγου προϊόντος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v