HSBC: Νέο καταθετικό προϊόν "Technology"

Η HSBC, ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της αγοράς και αναγνωρίζοντας ένα περιβάλλον με ενδιαφέρουσες προοπτικές στον κλάδο της τεχνολογίας, δημιούργησε το νέο καταθετικό προϊόν εγγυημένου κεφαλαίου στη λήξη “Technology”.

HSBC: Νέο καταθετικό προϊόν Technology
Η HSBC, ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της αγοράς και αναγνωρίζοντας ένα περιβάλλον με ενδιαφέρουσες προοπτικές στον κλάδο της τεχνολογίας, δημιούργησε το νέο καταθετικό προϊόν εγγυημένου κεφαλαίου στη λήξη “Technology”.

Με το προϊόν αυτό, εξασφαλίζει στους πελάτες της, εκτός από το κεφάλαιο και ελάχιστη μικτή συνολική απόδοση στη λήξη ίση με 2%.

Η Νέα Κατάθεση Εγγυημένου Κεφαλαίου στη λήξη “Technology” περιλαμβάνει πέντε από τις σπουδαιότερες μετοχές του κλάδου της τεχνολογίας παγκοσμίως και συγκεκριμένα τις Samsung Electronics Co. Ltd, Apple Computer Inc., Google Inc., Microsoft Corp., Nokia OYJ. Η μέγιστη μικτή συνολική απόδοσή του στη λήξη μπορεί να είναι 15% για καταθέσεις σε ευρώ και 13% για καταθέσεις σε Δολάριο ΗΠΑ, ενώ η διάρκεια κατάθεσής του είναι τριετής με ελάχιστο ποσό 3.000 Ευρώ ή Δολάρια ΗΠΑ. Το προϊόν προσφέρεται σε περιορισμένη έκδοση και η προεγγραφή ξεκίνησε στις 20 Ιουλίου 2009 και θα ολοκληρωθεί στις 4 Σεπτεμβρίου 2009.

Όπως δήλωσε ο κος Απόστολος Παπαναγιώτου Διευθυντής Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Προϊόντων HSBC Ελλάδος “Ο τεχνολογικός κλάδος δοκίμασε αρκετά τις αντοχές του στο παρελθόν και σήμερα ανταποκρίνεται στις έντονες διακυμάνσεις της αγοράς με ωριμότητα και χαρακτηριστική ανθεκτικότητα. H HSBC ανταποκρινόμενη στις νέες ευκαιρίες που παρουσιάζονται στο χρηματοοικονομικό τομέα, προσφέρει πάντα προϊόντα αιχμής”.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή περαιτέρω πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στην υπηρεσία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης της HSBC, 801 117 17 17 ή 210 6962 100 για κλήσεις από κινητό.

- Το προϊόν διατίθεται με προμήθεια συμμετοχής και προσφέρεται σε περιορισμένη έκδοση.
- Η απόδοση της κατάθεσης υπόκειται σε φορολογία 10% σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
- Το παρόν σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ως επενδυτική συμβουλή ή ως προτροπή
για επένδυση.
- Η κατάθεση Technology καλύπτεται από το Financial Services Compensation Scheme του
Ηνωμένου Βασιλείου, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v