Διατήρηση του θετικού κλίματος αναμένουν οι ΑΧΕ

Σταθεροποιητικές τάσεις και διατήρηση του θετικού κλίματος αναμένουν για την σημερινή συνεδρίαση οι αναλυτές. Στο επίκεντρο οι μετοχές των εταιρειών που ανακοινώνουν αποτελέσματα.

Διατήρηση του θετικού κλίματος αναμένουν οι ΑΧΕ
Σταθεροποιητικές τάσεις και διατήρηση του θετικού κλίματος αναμένουν για την σημερινή συνεδρίαση οι αναλυτές. Στο επίκεντρο οι μετοχές των εταιρειών που ανακοινώνουν αποτελέσματα. Πιο αναλυτικά:

Σταθεροποιητική προς ελαφρώς υψηλότερη κίνηση αναμένει για την σημερινή συνεδρίαση η Marfin Analysis, με τον τελικό τόνο να δίνεται από τις διεθνείς αγορές. Σύμφωνα με την χρηματιστηριακή, στο επίκεντρο θα βρίσκονται οι μετοχές των εταιρειών που ανακοινώνουν σύντομα τα αποτελέσματα εξαμήνου (Μυτιληναίος, ΟΤΕ, Coca Cola).

Ανοιγμα της αγοράς από θετικό πεδίο αναμένει για την σημερινή συνεδρίαση η Alpha Finance.

Σταθεροποιητικό άνοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών αναμένει για σήμερα η Proton Bank, ενώ εκτιμά πως παρόμοιο θα είναι το ξεκίνημα και στην Σοφοκλέους, με το κλίμα να παραμένει θετικό.

Χθες ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με κέρδη 2,6% στις 2.424 μονάδες, με τον όγκο των συναλλαγών στα 264 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v