Σταθεροποιητικές τάσεις βλέπουν οι ΑΧΕ

Συσσώρευση της αγοράς γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα αναμένουν οι αναλυτές και οι μετοχές των εταιριών που ανακοινώνουν σήμερα και αύριο αποτελέσματα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Σταθεροποιητικές τάσεις βλέπουν οι ΑΧΕ
Συσσώρευση της αγοράς γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα αναμένουν οι αναλυτές και οι μετοχές των εταιριών που ανακοινώνουν σήμερα και αύριο αποτελέσματα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Οι τίτλοι των εταιριών που ανακοινώνουν σήμερα και αύριο αποτελέσματα (Μυτιληναίος, ΜΕΤΚΑ, Coca Cola και ΟΤΕ) θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, όπως εκτιμά η Marfin Analysis, η οποία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο κάποιων ήπιων κερδοσκοπικών κινήσεων, τουλάχιστον στο ξεκίνημα της σημερινής συνεδρίασης.

Συσσώρευση της αγοράς γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα αναμένει για σήμερα η Alpha Finance και ο τελικός τόνος της συνεδρίασης δίνεται από τις διεθνείς αγορές.

Σταθεροποιητικό ξεκίνημα των ευρωπαϊκών αγορών εκτιμά για σήμερα η Proton Bank, η οποία αναμένει πως παρόμοιο θα είναι το άνοιγμα και της Σοφοκλέους.

Χθες ο Γενικός Δείκτης έκλεισε υψηλότερα κατά 0,4% και ο όγκος των συναλλαγών ανήλθε στα 215 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v