ΑΧΕ: Οι διεθνείς αγορές δίνουν τον τόνο

Τάση από τις διεθνείς αγορές, ελλείψει ειδήσεων, θα αναζητήσει η Σοφοκλέους και ο όγκος των συναλλαγών θα διαμορφωθεί σε χαμηλό επίπεδο, όπως εκτιμούν οι αναλυτές.

ΑΧΕ: Οι διεθνείς αγορές δίνουν τον τόνο
Τάση από τις διεθνείς αγορές, ελλείψει ειδήσεων, θα αναζητήσει η Σοφοκλέους και ο όγκος των συναλλαγών θα διαμορφωθεί σε χαμηλό επίπεδο, όπως εκτιμούν οι αναλυτές. Πιο αναλυτικά:

Ο τόνος των συνεδριάσεων αυτής της εβδομάδας αναμένεται να καθοριστεί από τις διεθνείς αγορές, αφού η ροή των ειδήσεων από το εσωτερικό θα είναι περιορισμένη, αναφέρει η Marfin Analysis, η οποία βλέπει για σήμερα θετικό ξεκίνημα.

Άνοιγμα της αγοράς από υψηλότερο επίπεδο, αλλά με χαμηλούς όγκους συναλλαγών, περιμένει η Alpha Finance, όπου η τάση θα δοθεί από τις διεθνείς αγορές.

Σταθεροποιητικό προς υψηλότερο άνοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών αναμένει για σήμερα η Proton Bank, ενώ σταθεροποιητικό εκτιμά πως θα είναι το ξεκίνημα και στη Σοφοκλέους.

Την Παρασκευή ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με απώλειες 0,9% στις 2.380,6 μονάδες, καταγράφοντας εβδομαδιαία κέρδη 0,8%, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v