Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha Bank: Στα 13€ η νέα τιμή στόχος από Citi

Στα 13 ευρώ ανά μετοχή, από 11,25 ευρώ προηγουμένως αυξάνει την τιμή-στόχο για την Alpha Bank η Citigroup, με έκθεσή της στις 26/8, διατηρώντας τη σύσταση "buy".

Alpha Bank: Στα 13€ η νέα τιμή στόχος από Citi
Στα 13 ευρώ ανά μετοχή, από 11,25 ευρώ προηγουμένως αυξάνει την τιμή-στόχο για την Alpha Bank η Citigroup, με έκθεσή της στις 26/8, διατηρώντας την σύσταση "buy".

Ο διεθνής οίκος σημειώνει πως τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν ήταν καλύτερα του αναμενόμενου, ενώ και τα καθαρά έσοδα από τόκους ήταν υψηλότερα των εκτιμήσεων, κυρίως λόγω των spreads των δανείων.

Σύμφωνα με την Citi, τα έσοδα από χρηματοοικονομικές δραστηριότητες ήταν ισχυρά, ενώ επιδείνωση εμφανίζει η ποιότητα των παγίων της τράπεζας.

Η Citi προχωρά παράλληλα σε αύξηση των εκτιμήσεών της για τα κέρδη ανά μετοχή της τράπεζας για τη χρήση του 2009 κατά 15%, προκειμένου να υπολογίζονται τα καλύτερα του αναμενόμενου χρηματοοικονομικά έσοδα, ενώ για το 2010-2011 η εκτίμηση για τα EPS αυξάνεται κατά 5%, ώστε να υπολογίζεται η υψηλότερη του αναμενόμενου ανάπτυξη σε επίπεδο καθαρών εσόδων από τόκους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v