ΑΧΕ: Συσσώρευση γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα

Συσσώρευση της αγοράς γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα αναμένουν για σήμερα οι αναλυτές, με τον τελικό τόνο να δίνεται από τα αποτελέσματα τριμήνου και τις διεθνείς αγορές.

ΑΧΕ: Συσσώρευση γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα
Συσσώρευση της αγοράς γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα αναμένουν για σήμερα οι αναλυτές, με τον τελικό τόνο να δίνεται από τα αποτελέσματα τριμήνου και τις διεθνείς αγορές. Πιο αναλυτικά:

Συσσώρευση της αγοράς γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα αναμένει για σήμερα η Marfin Analysis, η οποία εκτιμά ότι ο τραπεζικός κλάδος (και ιδιαίτερα η Τράπεζα Πειραιώς και η Eurobank), καθώς και η ΔΕΗ, θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, λόγω ανακοίνωσης αποτελεσμάτων.

Συσσώρευση της αγοράς γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα αναμένει και η Alpha Finance, ενώ εκτιμά πως ο τελικός τόνος θα δοθεί από τις διεθνείς αγορές και τα αποτελέσματα β΄ τριμήνου που θα ανακοινωθούν.

Σταθεροποιητικό άνοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών αναμένει η Proton Bank, ενώ όσον αφορά τη Σοφοκλέους σημειώνει πως το ενδιαφέρον παραμένει επικεντρωμένο στα αποτελέσματα που ανακοινώνονται.

Χθες ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με κέρδη 1,6% στις 2.546 μονάδες, με τον τζίρο να διαμορφώνεται στα 301 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v