Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Τα αποτελέσματα στο επίκεντρο

Στον ρυθμό των αποτελεσμάτων θα κινηθεί και σήμερα η Σοφοκλέους, όπως εκτιμούν οι αναλυτές, με τον τραπεζικό και τον κατασκευαστικό κλάδο στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

ΑΧΕ: Τα αποτελέσματα στο επίκεντρο
Στον ρυθμό των αποτελεσμάτων θα κινηθεί και σήμερα η Σοφοκλέους, όπως εκτιμούν οι αναλυτές, με τον τραπεζικό και τον κατασκευαστικό κλάδο στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Πιο αναλυτικά:

Στον ίδιο ρυθμό εκτιμά η Marfin Analysis πως θα κινηθεί σήμερα η Σοφοκλέους, με τον τραπεζικό κλάδο και πάλι στο επίκεντρο, λόγω ανακοίνωσης αποτελεσμάτων, ενώ κινητικότητα μπορεί να υπάρξει και στον κατασκευαστικό κλάδο.

Συσσώρευση της αγοράς γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα αναμένει η Alpha Finance και ο τελικός τόνος της συνεδρίασης δίνεται από τις διεθνείς αγορές και τα αποτελέσματα τριμήνου.

Άνοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών από υψηλότερο επίπεδο εκτιμά για σήμερα η Proton Bank, η οποία αναμένει πως παρόμοιο θα είναι το ξεκίνημα και στη Σοφοκλέους και η προσοχή των αναλυτών είναι στραμμένη στα αποτελέσματα που ανακοινώνονται.

Χθες ο Γενικός Δείκτης έκλεισε ουσιαστικά αμετάβλητος, στις 2.544 μονάδες και ο τζίρος διαμορφώθηκε στα 307 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v