Ελλάκτωρ: Τι ειπώθηκε στο conference call

Στο 4-5% διατηρήθηκαν οι προβλέψεις της διοίκησης Ελλάκτωρ για το περιθώριο EBIT 2009 εταιρίας, όπως προέκυψε από το conference call αναφέρει η Eurobank Securities.

Ελλάκτωρ: Τι ειπώθηκε στο conference call
Στο 4-5% διατηρήθηκαν οι προβλέψεις της διοίκησης  Ελλάκτωρ για το περιθώριο EBIT 2009 εταιρίας, όπως προέκυψε από το conference call αναφέρει η Eurobank- Securities.

Σε ό,τι αφορά την υποθαλάσσια αρτηρία στη Θεσσαλονίκη η διοίκηση της εταιρίας ανέφερε ότι οι διαπραγματεύσεις με το δημόσιο συνεχίζονται, αλλά το αποτέλεσμα είναι ακόμη αβέβαιο. Όπως ξεκαθαρίστηκε ωστόσο, το ανεκτέλεστο υπόλοιπο των 4 δισ. ευρώ δεν περιλαμβάνει αυτό το έργο.

Η διοίκηση εξάλλου επιβεβαίωσε ότι θα λάβει μέρος στο διαγωνισμό για την επέκταση της Αττικής Οδού. Αναφορικά με το αυτοχρηματοδοτούμενο έργο στη Ρουμανία που πρόσφατα κέρδισε η Ελλάκτωρ, δεν αναμένονται εξελίξεις πριν το 2010, ενώ σε ό,τι αφορά το project Blue City στο Ομάν η διοίκηση έκανε λόγο για επιβράδυνση στην εκτέλεση, τονίζοντας πως με δεδομένο ότι είναι project με ορίζοντα εξαετίας είναι δύσκολο να προβλεφθούν τα ετήσια έσοδα από αυτό.

Η Eurobank έχει σύσταση «outperform» για τη μετοχή. Όπως αναφέρει η χρηματιστηριακή, σε συνέχεια των αποτελεσμάτων του πρώτου εξαμήνου, η χρηματιστηριακή σχεδιάζει να αναθεωρήσει ανοδικά τις εκτιμήσεις της για τα έσοδα και να χαμηλώσει αυτές για το κατασκευαστικό περιθώριο, έως το κατώτερο σημείο των προβλέψεων που έχει δώσει ο όμιλος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v