FF: Πώς είδαν το Q2 Goldman Sachs και D. Bank

Πολύ ισχυρά χαρακτηρίζει τα μεγέθη β' τριμήνου του ομίλου Folli Follie η Goldman Sachs, σημειώνοντας ότι ο τίτλος παραμένει "conviction buy", τη στιγμή που η Deutsche Bank τονίζει ότι το Q2 άφησε μεικτές εντυπώσεις.

FF: Πώς είδαν το Q2 Goldman Sachs και D. Bank
Πολύ ισχυρά χαρακτηρίζει τα μεγέθη β' τριμήνου του ομίλου Folli Follie η Goldman Sachs, σημειώνοντας ότι ο τίτλος παραμένει "conviction buy", τη στιγμή που η Deutsche Bank τονίζει ότι το Q2 άφησε μεικτές εντυπώσεις.  

Ειδικότερα, η Goldman Sachs τονίζει ότι τα αποτελέσματα τριμήνου ήταν σημαντικά ισχυρότερα των εκτιμήσεων, ενώ και στην τηλεδιάσκεψη, η διοίκηση εμφανίστηκε καθησυχαστική για τη βελτίωση των προοπτικών στο β' εξάμηνο. 

Τα αποτελέσματα δείχνουν εντυπωσιακή ανάπτυξη στους κλάδους ειδών πολυτελείας (Folli Follie, Links) και αποδοτικό έλεγχο κόστους στους κλάδου που ενδέχεται να αντιμετωπίζουν μεγαλύτερες προκλήσεις (ΚΑΕ και Elmec), τονίζει η GS. 

H Folli Follie είναι η φθηνότερη μετοχή μεταξύ των τίτλων του κλάδου που καλύπτει η Goldman Sachs, τονίζει ο οίκος.

Εν τω μεταξύ, μεικτές χαρακτηρίζει τις εντυπώσεις της από τα αποτελέσματα της εταιρίας η Deutsche Bank, όπως αναφέρει σε έκθεσή της όπου διατηρεί "buy" με τιμή-στόχο στα 17 ευρώ.

Ειδικότερα, αν και σημειώνει την ισχυρή αύξηση στα βασικά έσοδα και τα κέρδη της εταιρίας, καλύτερα των προβλέψεων, τονίζει ότι οι ταμειακές ροές είναι αδύναμες. Πιο συγκεκριμένα, σημειώνει ότι οι λειτουργικές ταμειακές ροές μετά φόρων της εταιρίας διαμορφώθηκαν στα -10 εκατ. ευρώ από 22 εκατ. ευρώ κατά την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, με ασυνήθιστη επιδείνωση στο εξάμηνο. 
 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v