Diversa: Έως τέλη 2009 η αίτηση για ΕΝ.Α.

Την εισαγωγή της DIVERSA A.Ε. στην Εναλλακτική Αγορά του ΧΑ ανέλαβε η GUARDIAN TRUST ΑΕΠΕΥ. Οι διαδικασίες βρίσκονται σε εξέλιξη και η κατάθεση της σχετικής αίτησης αναμένεται μέχρι το τέλος του 2009.

Diversa: Έως τέλη 2009 η αίτηση για ΕΝ.Α.
Την εισαγωγή της Εταιρίας «DIVERSA A.Ε.» στην Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών ανέλαβε η GUARDIAN TRUST Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ. Οι διαδικασίες βρίσκονται σε εξέλιξη και η κατάθεση της σχετικής αίτησης αναμένεται μέχρι το τέλος του 2009.

Η «DIVERSA Α.Ε.Β.Ε.» εδρεύει στην Αθήνα και δραστηριοποιείται στις εισαγωγές, εξαγωγές και πωλήσεις τόσο στη χονδρική όσο και στη λιανική ρολογιών και κοσμημάτων.

Η επιχείρηση έχει αναπτύξει ένα αξιοζήλευτο δίκτυο πωλήσεων χονδρικής σε όλη την Ελλάδα, καθώς συνεργάζεται με ειδικής σημασίας σημεία πώλησης και καταστήματα λιανικής.
Παράλληλα, από το 2009 η «DIVERSA» συνεργάζεται με την γνωστή εταιρία δημιουργίας και ανάπτυξης δικτύων δικαιόχρησης (franchise) New Business για την ανάπτυξη και εκμετάλλευση καταστημάτων με τη μορφή shop in a shop (κατάστημα σε κατάστημα) με την εμπορική επωνυμία «ORA-ORA». Ήδη λειτουργούν τα πρώτα τέσσερα καταστήματα ORA-ORA στην Αθήνα, ενώ μέχρι τέλους του έτους θα λειτουργούν σε όλα την Ελλάδα οκτώ.

Η «DIVERSA» για τη χρήση 30/6/2008 - 30/6/2009 πραγματοποίησε κύκλο εργασιών 3,26 εκατ. ευρώ, αυξημένο κατά 30% σε σύγκριση με την προηγούμενη χρήση, ενώ παράλληλα κατέγραψε κέρδη 338 χιλιάδων ευρώ.

Η καθαρή θέση της Εταιρίας ανέρχεται στο ποσό των 1,84 εκατ. ευρώ, ενώ η Έκθεση Αποτίμησης, που συνέταξε η ανεξάρτητη κυπριακή εταιρία συμβούλων Emerging Markets Experts Ltd., η οποία εξειδικεύεται στην προετοιμασία εταιριών για την εισαγωγή τους τόσο στο ελληνικό χρηματιστήριο όσο και στις αγορές της Αν. Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής, ορίζει ως εύλογη αξία της συνολικής κεφαλαιοποίησης της «DIVERSA A.E.B.E.», το ποσό των 4,6 εκατ. ευρώ.

Πρόεδρος της DIVERSA A.Ε.B.E. είναι ο κ. Κωνσταντίνος Κλοκοτάρας και διευθύνων σύμβουλος είναι ο κ. Παναγιώτης Τσιμπίδας.

Στόχος της εταιρίας είναι να χρησιμοποιήσει τα κεφάλαια που θα προκύψουν από την εισαγωγή της στην Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, προκειμένου να επεκτείνει το δίκτυο των καταστημάτων ORA-ORA σε κάθε εμπορικό δρόμο των μεγάλων ελληνικών πόλεων, αλλά και επιλεγμένων αγορών του εξωτερικού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v