Νέο φοιτητικό δάνειο από τη GENIKI Bank

Η GENIKI Bank, παρουσιάζει το νέο φοιτητικό δάνειο «GENIKI Νέων», το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά για την κάλυψη των αναγκών που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της φοιτητικής ζωής με πολύ προνομιακούς όρους.

Νέο φοιτητικό δάνειο από τη GENIKI Bank
Η GENIKI Bank, παρουσιάζει το νέο φοιτητικό δάνειο «GENIKI Νέων», το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά για την κάλυψη των αναγκών που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της φοιτητικής ζωής με πολύ προνομιακούς όρους. 

* Εξαιρετικά χαμηλό κυμαινόμενο επιτόκιο, μόλις 9,50%* που διαμορφώνει χαμηλή δόση, για άνετη αποπληρωμή. 

* Ποσό δανείου από €1.500 έως και €15.000 που καλύπτει τις βασικές ανάγκες της φοιτητική ζωής (π.χ. δίδακτρα, ενοίκιο, αγορά οικιακού εξοπλισμού, PC κλπ). 

* Ευελιξία στη αποπληρωμή με επιλογή διάρκειας δανείου από 12 έως 96 μήνες.

* Τρίμηνη περίοδο χάριτος, με πληρωμή μόνο τόκων.

Το «GENIKI Νέων» ισχύει για σπουδές προπτυχιακού και μεταπτυχιακού επιπέδου τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, καθώς και για σπουδές σε IEK με ελάχιστη διάρκεια σπουδών το ένα έτος (12 μήνες).

Επιπλέον, για ακόμα μεγαλύτερη διευκόλυνση της καθημερινότητας των φοιτητών, η GENIKI Bank διαθέτει το φοιτητικό club προνομίων «G-club νέων», το οποίο προσφέρει: 

* Φοιτητικό λογαριασμό «GENIKI Νέων» με υψηλό επιτόκιο για ποσά €1 - €3.000. 
* Φοιτητική πιστωτική κάρτα «GENIKI VISA Electron Νέων» με δωρεάν συνδρομή. 
* Πλήθος προνομίων και ειδικών προσφορών από συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. 
* «GENIKI e-banking» για γρήγορες και ασφαλείς συναλλαγές 24 ώρες το 24ωρο. 
* Ειδική τιμολόγηση στα προϊόντα της GENIKI Bank.

******Σ.Ε.Π.Π.Ε.: 10,99% για ποσό δανείου € 15.000, με κυμαινόμενο επιτόκιο 9.50%, πλέον εισφοράς 0,6% Ν. 128/75, με εφάπαξ δαπάνη εξέτασης αιτήματος δανειοδότησης και έγκρισης δανείου €200, διάρκεια περιόδου χάριτος έως 3 μήνες και συνολική διάρκεια αποπληρωμής 96 μήνες. Το επιτόκιο αναπροσαρμόζεται με βάση τις μεταβολές του δείκτη Euribor 3M.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v