HSBC: 42 βραβεία στο World Best Internet Banks

Νέα βραβεία και διακρίσεις απονεμήθηκαν στην HSBC για το Internet Banking του Ομίλου, στα πλαίσια του 10ου διαγωνισμού “World Best Internet Banks” για το 2009, που διοργανώνει ετησίως το αμερικανικό περιοδικό Global Finance.

HSBC: 42 βραβεία στο World Best Internet Banks
Νέα βραβεία και διακρίσεις απονεμήθηκαν στην HSBC για το Internet Banking του Ομίλου, στα πλαίσια του 10ου διαγωνισμού “World Best Internet Banks” για το 2009, που διοργανώνει ετησίως το διεθνούς κύρους αμερικανικό περιοδικό Global Finance.

Στο διαγωνισμό ο Όμιλος της HSBC απέσπασε συνολικά 42 βραβεία. Ενδεικτικά, η HSBC ξεχώρισε μεταξύ άλλων στις ευρύτερες κατηγορίες Corporate/Institutional Internet Banking και Consumer Internet Banking, και στις υποκατηγορίες Best Trade Finance Services, Best Investment Management Service, Best Online Cash Management, όπως και Best Online Consumer Credit, Best Online Deposits Acquisition και Best Information Security Initiatives.

Για την αξιολόγηση των Τραπεζών που πήραν μέρος συστάθηκε κριτική επιτροπή με μέλη διεθνούς φήμης, ενώ η τελική επιλογή των νικητών πραγματοποιήθηκε από τους συντάκτες του Global Finance βάσει κριτηρίων όπως η δυναμική της στρατηγικής για την προσέλκυση και την εξυπηρέτηση online πελατών, το εύρος των προσφερόμενων τραπεζικών προϊόντων, υπηρεσιών και συναλλαγών, τα οφέλη χρήσης της υπηρεσίας για τους πελάτες της Τράπεζας, η ανάπτυξη του online πελατολογίου, ο σχεδιασμός και η λειτουργικότητα της ιστοσελίδας.

Η HSBC Ελλάδος έχει εξασφαλίσει για τους πελάτες της το εύχρηστο και πολυβραβευμένο σύστημα ηλεκτρονικής τραπεζικής του διεθνούς Ομίλου της HSBC. Μέσα από την ιστοσελίδα www.hsbc.net.com για εταιρικούς πελάτες και www.hsbc.gr για ιδιώτες πελάτες, oι χρήστες έχουν άμεση πρόσβαση στους λογαριασμούς τους από απόσταση σε πραγματικό χρόνο (real time), όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο καθώς και στις υπόλοιπες μοναδικές προσφερόμενες τραπεζικές υπηρεσίες μέσω διαδικτύου, με ταχύτητα και τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v