Εγκαινιάστηκε η συνεργασία Egnatia – Mastercard

Η MasterCard Europe και η MARFIN EGNATIA ΤΡΑΠΕΖΑ εγκαινιάζουν τη συνεργασία τους, με την έκδοση 2 νέων πιστωτικών καρτών MasterCard. Τα οφέλη των καρτών. Δηλώσεις για τη συνεργασία των δυο τραπεζών.

Εγκαινιάστηκε η συνεργασία Egnatia – Mastercard
Η MasterCard Europe και η MARFIN EGNATIA ΤΡΑΠΕΖΑ εγκαινιάζουν τη συνεργασία τους, με την έκδοση 2 νέων πιστωτικών καρτών MasterCard.

H MARFIN MasterCard Standard και η MARFIN MasterCard Gold παρέχουν μοναδικά προνόμια όπως δωρεάν συνδρομή για όσο διάστημα ο λογαριασμός της κάρτας είναι ενήμερος και μείωση επιτοκίου αγορών και ανάληψης μετρητών σε ενήμερους λογαριασμούς, ανά εξάμηνο, έως και 3 μονάδες.

Οι κάτοχοι της MARFIN MasterCard Standard έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ δύο χρωμάτων για το πλαστικό της κάρτας τους, μπλε ή ροζ. Παράλληλα όλοι οι κάτοχοι και των δύο νέων καρτών απολαμβάνουν επιπλέον προνόμια, όπως:

• Δωρεάν πρόσθετες κάρτες για πάντα, στα ενήλικα μέλη της οικογένειάς τους

• Μεταφορά υπολοίπου από άλλες πιστωτικές κάρτες, έκδοσης Ελληνικών Τραπεζών, με προνομιακό σταθερό επιτόκιο 5.5% (πλέον 0,6% Ν.128/75) επί του μεταφερόμενου κεφαλαίου και για 2 ολόκληρα χρόνια

• Ειδικά προνόμια υγείας, σε συνεργασία με τα Νοσηλευτικά Ιδρύματα ΥΓΕΙΑ – ΜΗΤΕΡΑ – ΛΗΤΩ – ΛΗΤΩ LAB

• Αγορές με άτοκες δόσεις σε πολυάριθμες επιχειρήσεις

• Ανάληψη μετρητών

• Υπηρεσία Άμεσης Ειδοποίησης σε περίπτωση εντοπισμού ύποπτων συναλλαγών.

• Υπηρεσία Alerts, για άμεση ενημέρωση του κατόχου για τις κινήσεις της κάρτας του, με SMS στο κινητό του τηλέφωνο ή με e-mail στον υπολογιστή του

• Ειδικές προνομιακές υπηρεσίες με χρήση της κάρτας του, σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό πρακτορείο Marfin Travel

• Δυνατότητα επιλογής του τρόπου πληρωμής της κάρτας, με πολλούς εναλλακτικούς τρόπους

• 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση

Ο κ. Γιώργος Σιδέρης, MasterCard Europe Country Manager στην Ελλάδα, δήλωσε:

“Η έναρξη της συνεργασία μας με τη MARFIN ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ αποτελεί σημαντικό γεγονός για εμάς. Είμαστε περήφανοι γιατί οι πιστωτικές κάρτες MARFIN MasterCard Standard και MARFIN MasterCard Gold είναι πρωτοποριακά προϊόντα που προσφέρουν σημαντικά προνόμια στους κατόχους τους. H πιστωτική κάρτα δεν αποτελεί απλά ένα εργαλείο πληρωμών αλλά ένα εργαλείο που δίνει πρόσβαση σε υπηρεσίες που διευκολύνουν την καθημερινότητά μας.

Ο κύριος Βασίλης Καραγιάννης, Head of Card Division για την MARFIN ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, δήλωσε σχετικά:

Oι πιστωτικές κάρτες MARFIN MasterCard Standard και MARFIN MasterCard Gold, αποτελούν το εφαλτήριο της συνεργασίας μας με τη MasterCard, μιας συνεργασίας που ξεκινά με ένα ξεχωριστό προϊόν που προσφέρει μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες στους κατόχους της κάρτας. Οι συγκεκριμένες κάρτες χαρακτηρίζονται από τη μεγάλη ευελιξία αλλά και το εύρος των προνομίων που προσφέρουν στους κατόχους τους, έτσι ώστε εκείνοι να απολαμβάνουν μοναδικές υπηρεσίες σε νευραλγικούς τομείς όπως της υγείας και της αναψυχής, ενώ ταυτόχρονα έχουν πλήρη έλεγχο των συναλλαγών τους με απόλυτη ασφάλεια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v