Διάθεση ασφαλιστικών προϊόντων από το ΤΤ

Ξεκινά από αύριο, Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου, η διάθεση των νέων ασφαλιστικών προιόντων της Post Insurance Brokerage Μεσίτες Ασφαλίσεων από το δίκτυο του ΤΤ.

Διάθεση ασφαλιστικών προϊόντων από το ΤΤ
Ξεκινά από αύριο, Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου, η διάθεση των νέων ασφαλιστικών προιόντων της Post Insurance Brokerage Μεσίτες Ασφαλίσεων από το δίκτυο του ΤΤ.
 
Η Post Insurance διαθέτει branded προϊόντα απλά και κατανοητά σε ανταγωνιστικές τιμές, σε συνεργασία με τις σημαντικότερες ασφαλιστικές εταιρείες.

Άμεσα, ξεκινά η διάθεση των εξής προιόντων από το δίκτυο του ΤΤ:

- Ασφάλιση κατοικίας
- ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ- Δημιουργίας κεφαλαίου (σύνταξη-παιδικό)
- ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ-Δημιουργίας κεφαλαίου (σύνταξη-παιδικό)

Σύντομα, θα ξεκινήσουν να διατίθενται και τα εξής προιόντα:

- Ασφάλιση οχήματος
- Στεγαστικά- Credit Life
- Καταναλωτικά- Credit Life
- Πυρός Ενυπόθηκων Δανείων

Σκοπός της εταιρείας, στην οποία τo Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο συμμετέχει κατά 50% συν 1 μετοχή και τα ΕΛΤΑ με το υπόλοιπο ποσοστό, είναι να διαθέτει ασφαλιστικά προϊόντα από το δίκτυο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και των ΕΛΤΑ. Στο πλαίσιο αυτό έχουν ήδη πιστοποιηθεί 250 στελέχη και από τους δυο οργανισμούς στο σύνολο του δικτύου, ενώ αυτή την ώρα ολοκληρώνεται η διαδικασία επιμόρφωσής τους.

Αξιοποιώντας το ευρύτατο υπάρχον δίκτυο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και των ΕΛΤΑ, η νέα ασφαλιστική- μεσιτική εταιρεία συγκεντρώνει μια πολύ σημαντική δύναμη, που φιλοδοξεί να αναδείξει την Post Insurance στην πρώτη δύναμη στην Ελλάδα ως φορέα τραπεζικών και ασφαλιστικών εργασιών.

Σταδιακά ολοκληρώνεται η διασύνδεση του δικτύου των δυο οργανισμών, δηλαδή των 840 καταστήματα των ΕΛΤΑ, και των 145 του Τ.Τ., φτάνοντας συνολικά στα 985 σημεία διάθεσης σε όλη τη χώρα.

Με αφορμή την κυκλοφορία των νέων προιόντων της Post Insurance στην αγορά, ο Πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου κ. Άγγελος Φιλιππίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «η HELLENIC POSTBANK-Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο είναι σήμερα η κεφαλαιακά επαρκέστερη και ασφαλέστερη τράπεζα στην Ελλάδα με ενισχυμένη την παρουσία του βασικού της μετόχου, που δεν είναι άλλος από το ίδιο το κράτος. Αυτό το πετύχαμε όλοι μαζί, διοίκηση και εργαζόμενοι, και τους στόχους μας, που σχηματοποιήσαμε στο όραμά μας «να καθιερωθεί το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ως η μεγάλη τράπεζα που νοιάζεται, προστατεύει και στηρίζει τους πολίτες» όλοι μαζί τις κάναμε πράξη. Και μία μεγάλη τράπεζα δεν μπορεί παρά να επεκτείνεται και να διεκδικεί συνεχώς νέα μερίδια αγοράς και να δημιουργεί νέα εταιρικά οχήματα που την καθιστούν πλέον όμιλο».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Post Insurance κ. Γιώργος Βαρσαμής σημείωσε από την πλευρά του : «η Post insurance εχει σκοπό να διαθέσει στους πελάτες μας ασφαλιστικά προιόντα που είναι αναγκαία, βασίζονται σε απλές διαδικασίες και εξασφαλίζουν σιγουριά η οποια ειναι συνυφασμένη με το όνομα και του ΤΤ και των ΕΛΤΑ».

----Τα προϊόντα

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Είναι ένα ασφαλιστικό προϊόν που σκοπό έχει την ολοκληρωμένη κάλυψη προστασίας της κατοικίας. Η ασφάλιση προτείνεται στον πελάτη μέσα από δύο διαφορετικά πακέτα,το Basic και το Plus. Στο πακέτο Basic(εκτός των βασικών καλύψεων)συμπεριλαμβάνεται και η κλοπή περιεχομένου με τελικό κόστος 1,5 ευρώ/τ.μ. ετησίως.

ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ-Δημιουργίας κεφαλαίου(Σύνταξη-Παιδικό)

Είναι ένα συνταξιοδοτικό-αποταμιευτικό ασφαλιστικό πρόγραμμα το οποίο απευθύνεται στους πελάτες που θέλουν να δημιουργήσουν εγγυημένη ισόβια μηνιαία σύνταξη ή εγγυημένο εφ'άπαξ. Παράλληλα σαν ασφαλιστικό πρόγραμμα,σε περίπτωση θανάτου του ασφαλισμένου πριν την λήξη του συμβολαίου τότε καταβάλονται στους δικαιούχους τα ασφάλιστα και οι τυχόν υπεραποδόσεις των μαθηματικών αποθεμάτων.

ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ-Δημιουργίας κεφαλαίου (Σύνταξη-Παιδικό)

Είναι ένα επενδυτικό-αποταμιευτικό πρόγραμμα που σκοπό έχει την δημιουργία κεφαλαίου μέσω της σύνδεσης τους με αμοιβαία κεφάλαια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου-ΕΛΤΑ.
Απευθύνεται σε πελάτες οι οποίοι θέλουν να δημιουργήσουν ένα πρόσθετο κεφάλαιο στο μέλλον προκειμένου να καλυφθεί ένας οικονομικός στόχος π.χ.ένα εφ'άπαξ ποσό ή ένα επιπλέον εισόδημα κατά την περίοδο της συνταξιοδότησης ή ένα κεφάλαιο για την πληρωμή των σπουδών του παιδιού.

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

Είναι ένα ασφαλιστικό προϊόν που σκοπό έχει την ολοκληρωμένη κάλυψη του οχήματος μέσα από δύο διαφορετικά πακέτα κάλυψης,το Basic με τις βασικές καλύψεις ασφάλισης και το Plus με ένα πλούσιο πακέτο καλύψεων. Επίσης προαιρετικά δίνεται η δυνατότητα στον πελάτη επιλογή κάλυψης για ιδίες ζημιές(μικτή ασφάλιση)και οδική βοήθεια.Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην άμεση και απλή διαδικασία αποζημίωσης.

ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ-CREDIT LIFE (ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ) (Μόνο για δανειολήπτες)

Είναι ένα ασφαλιστικό προιόν με σκοπό την προστασία των δανειοληπτών από θάνατο και μόνιμη ολική ανικανότητα. Η ασφάλιση ζωής θα πωλείται σε συνδυασμό με τα στεγαστικά δάνεια- του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και θα πληρώνεται σε κάθε μηνιαία δόση του δανείου του πελάτη με την τράπεζα. Το ασφάλιστρο θα καταβάλλεται κάθε μήνα και θα είναι μειούμενο ανάλογα με τη μείωση του κεφαλαίου του δανείου .

ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ-CREDIT LIFE (ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ) (Μόνο για δανειολήπτες)

Είναι ένα ασφαλιστικό προιόν με σκοπό την προστασία των δανειοληπτών από θάνατο και μόνιμη ολική ανικανότητα. Η ασφάλιση ζωής θα πωλείται σε συνδυασμό με τα καταναλωτικά-προεγκεκριμμένα δάνεια της τράπεζας Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και θα πληρώνεται κατά την σύναψη της σύμβασης του δανείου του πελάτη με την τράπεζα. Το ασφάλιστρο θα καταβάλλεται εφάπαξ και θα είναι συνάρτηση του ύψους του δανείου και της χρονικής διάρκειας.

ΠΥΡΟΣ ΕΝΥΠΟΘΗΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ (ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ) (Μόνο για δανειολήπτες)

Είναι ένα ασφαλιστικό προιόν με καλύψεις προστασίας της κατοικίας από πυρκαιά , σεισμό και άλλες συγκεκριμμένες αιτίες. Η ασφάλιση θα πωλείται σε συνδυασμό με τα στεγαστικά δάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και θα πληρώνεται κατά την σύναψη της σύμβασης του δανείου του πελάτη με την τράπεζα. Το ασφάλιστρο θα καταβάλλεται κάθε έτος και αφορά στην κατοικία που προσημειώνεται υπερ της τράπεζας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v