ΑΧΕ: Συσσώρευση γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα

Για συσσώρευση της αγοράς γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα κάνουν λόγο οι αναλυτές, με τις τράπεζες στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και τις διεθνείς αγορές να δίνουν τον τελικό τόνο της συνεδρίασης.

ΑΧΕ: Συσσώρευση γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα
Για συσσώρευση της αγοράς γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα κάνουν λόγο οι αναλυτές, με τις τράπεζες στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και τις διεθνείς αγορές να δίνουν τον τελικό τόνο της συνεδρίασης. Πιο αναλυτικά:

Συσσώρευση της αγοράς γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα αναμένει για σήμερα η Marfin Analysis, με τον τραπεζικό κλάδο να βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Συσσώρευση γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα αναμένει και η Alpha Finance, με τον τελικό τόνο της συνεδρίασης να δίνεται από τις διεθνείς αγορές.

Ανοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών από υψηλότερο επίπεδο, με την προσοχή των επενδυτών στραμμένη στις αποφάσεις των ΕΚΤ και ΒοΕ για τα επιτόκια και τα στοιχεία για την ανεργία στις ΗΠΑ, αναμένει για σήμερα η Proton Bank. Η χρηματιστηριακή εκτιμά πως παρόμοιο θα είναι το ξεκίνημα και στην Σοφοκλέους.

Χθες ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με κέρδη 0,5% στις 2.692 μονάδες, με τον τζίρο να διαμορφώνεται στα 288 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v