Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ε.Κ.: Προειδοποίηση για ασφαλιστές μαϊμού

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ενημερώνει ότι υποτιθέμενοι ασφαλιστές της Interamerican, έρχονται σε επαφή με επενδυτές προκειμένου να τους πείσουν να επενδύσουν σε προγράμματα εγγυημένα δήθεν από την ΤτΕ και την Κεφαλαιαγορά.

Ε.Κ.: Προειδοποίηση για ασφαλιστές μαϊμού
Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ενημερώνει ότι υποτιθέμενοι ασφαλιστές της Interamerican, έρχονται σε επαφή με επενδυτές προκειμένου να τους πείσουν να επενδύσουν στο «….Πρόγραμμα IBIS του αποταμιευτικού της Interamerican & της SCOTTISH MUTUAL….».

Η υποτιθέμενη επένδυση παρουσιάζεται ως εγγυημένη από την Τράπεζα της Ελλάδος, την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και το Εφετείο Αθηνών.

Προς απόδειξη του ισχυρισμού αυτού, οι ως άνω αναφερόμενοι υποτιθέμενοι ασφαλιστές επιδεικνύουν και παραδίδουν στους υποψήφιους επενδυτές έγγραφα που φέρονται ότι έχουν εκδοθεί από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, την Τράπεζα της Ελλάδος και το Εφετείο Αθηνών.

Ουδέποτε εκδόθηκε έγγραφο με τέτοιο ή παρεμφερές περιεχόμενο από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Τα ανωτέρω αναφερόμενα έγγραφα είναι παντελώς πλαστά τόσο ως προς το περιεχόμενο τους όσο και ως προς τις υπογραφές και τις φερόμενες σφραγύδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v