Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΧΑΕ:Workshop για την παρουσίαση του δικτύου XNET

Ξεκίνησε σήμερα η συνάντηση εργασίας (workshop) που οργανώνει ο όμιλος των Ελληνικών Χρηματιστηρίων για την παρουσίαση των υπηρεσιών του δικτύου XNET και του επιχειρησιακού μοντέλου ανάπτυξής τους.

ΕΧΑΕ:Workshop για την παρουσίαση του δικτύου XNET
Ξεκίνησε σήμερα η συνάντηση εργασίας (workshop) που οργανώνει ο όμιλος των Ελληνικών Χρηματιστηρίων για την παρουσίαση των υπηρεσιών του δικτύου XNET και του επιχειρησιακού μοντέλου ανάπτυξής τους.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, σκοπός του workshop που διοργανώνει η ΕΧΑΕ στις 20 - 24 Οκτωβρίου 2009 στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Astir Palace, είναι η αναλυτική παρουσίαση προς τα μέλη του Χ.Α. των υπηρεσιών πρόσβασης σε ξένες αγορές του δικτύου ΧΝΕΤ και του επιχειρησιακού μοντέλου ανάπτυξής τους, σε συνεργασία με οίκους παροχής επενδυτικών υπηρεσιών και αρμόδιους φορείς που καλύπτουν τις υποστηριζόμενες διεθνείς αγορές.

Ειδικότερα, το workshop θα παρέχει δυνατότητες για παρουσιάσεις, συζητήσεις, προσωπικές συναντήσεις, σεμινάρια, επιδείξεις τεχνολογικών συστημάτων καθώς και πρακτική εμπειρία από τη χρήση τους.

Όπως επισημαίνεται, στο workshop συμμετέχουν εκπρόσωποι οργανισμών και εταιριών από τη Σερβία, τη Βοσνία - Ερζεγοβίνη, την πΓΔΜ, την Αλβανία, την Αίγυπτο, την Ιορδανία, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Κύπρο και την Ελλάδα, αλλά και δίκτυα πρόσβασης και παροχής επενδυτικών υπηρεσιών σε ανεπτυγμένες αγορές.

Ο πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κ. Σπύρος Ι. Καπράλος, εγκαινιάζοντας σήμερα τις εργασίες του workshop επισήμανε: "… Δύο χρόνια μετά την εφαρμογή της ευρωπαϊκής οδηγίας ΜiFID, ο ανταγωνισμός στο ευρωπαϊκό χρηματιστηριακό περιβάλλον έχει αυξηθεί σημαντικά. Το ελληνικό χρηματιστήριο, για να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες ανάγκες για ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες με χαμηλό κόστος, επενδύει στην ενίσχυση του χρηματιστηριακού του δικτύου για την παροχή υπηρεσιών κατάρτισης χρηματιστηριακώνσυναλλαγών στις διεθνείς αγορές με ασφάλεια, ταχύτητα και χαμηλές χρεώσεις".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v