Το Ελληνοαμερικανικό παρέχει το CERTIM

Ως αντίστοιχο του Πιστοποιητικού (γ) Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου Πελατών αναγνωρίζεται το Βρετανικό Certificate in Investment Management, το οποίο είναι σύμφωνο με την οδηγία MIFID της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το Ελληνοαμερικανικό παρέχει το CERTIM
Ως αντίστοιχο του Πιστοποιητικού (γ) Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου Πελατών αναγνωρίζεται το Βρετανικό Certificate in Investment Management, το οποίο είναι σύμφωνο με την οδηγία MIFID της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αφορά στην απελευθέρωση των αγορών κεφαλαίων και χρήματος.

Το Πιστοποιητικό αφορά τον σύγχρονο Investment Manager και όλους τους επαγγελματίες του χώρου των επενδύσεων, brokers, traders σε μετοχές/παράγωγα, αναλυτές, συμβούλους επενδύσεων, hedge fund managers, στελέχη αμοιβαίων κεφαλαίων αλλά και όσους ασχολούνται με corporate finance και με κεφάλαια υψηλού κινδύνου.

Καλύπτει ευρύ φάσμα επενδυτικών λειτουργιών σε θέματα μετοχών, παραγώγων, διαχείρισης επενδύσεων, αμοιβαίων κεφαλαίων, εταιρικών χαρτοφυλακίων και κεφαλαίων υψηλού κινδύνου. Επιπλέον περιλαμβάνεται εισαγωγή στους κανόνες που διέπουν τις χρηματαγορές στο Λονδίνο, τη μεγαλύτερη κεφαλαιαγορά της Ευρώπης, το θεσμικό πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την οδηγία MIFID καθώς και θέματα αιχμής (money laundering, market abuse). Στην Ελλάδα έχουν πιστοποιηθεί μέχρι σήμερα με το CertIM πάνω από 45 επαγγελματίες.

60ωρο προπαρασκευαστικό σεμινάριο για το CERTIM ξεκινά στις 10 Νοεμβρίου 2009, στην Ελληνοαμερικανική Ένωση σε συνεργασία με την H&F Analysis, η οποία εκπροσωπεί το Securities & Investment Institute στην Ελλάδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v