Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΕΠΑΜΑ: Νέα τμήματα για πιστοποίηση CIIA και CEFA

Το ΚΕΚ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και η ΕΕΠΑΜΑ ανακοινώνουν την έναρξη νέων τμημάτων προετοιμασίας για τις διεθνείς εξετάσεις πιστοποίησης CIIA και CEFA.

ΕΕΠΑΜΑ: Νέα τμήματα για πιστοποίηση CIIA και CEFA
Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΚΕΚ/ΟΠΑ) και η Ελληνική Ένωση Πιστοποιημένων Αναλυτών (ΕΕΠΑΜΑ) ανακοινώνουν την έναρξη ΝΕΩΝ τμημάτων προετοιμασίας για τις διεθνείς εξετάσεις πιστοποίησης Certified International Investment Analysts (CIIA®) και Certified European Financial Analyst (CEFA®).

Η εκπαίδευση παρέχεται από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΚΕΚ/ΟΠΑ), ξεκίνησε στις 6/10/2009 για το level 1 και συνεχίζει στις 9/11/2009 για το level 2, με σκοπό τη συμμετοχή στις εξετάσεις (level 2 & level 3 CEFA και Foundation Level CIIA το Δεκέμβριο & Ιανουάριο), καθώς και final level CIIA στις 5 Μαρτίου 2010. Το συνολικό πρόγραμμα προετοιμασίας είναι 120 ωρών. Χωρίζεται δε σε 3 επίπεδα 40 ωρών το καθένα με ξεχωριστές εξετάσεις για κάθε επίπεδο στο τέλος της διδακτικής περιόδου κάθε επιπέδου: Επίπεδο 1 (National), Επίπεδο 2 (Foundation) και Επίπεδο 3 (Final). Η συμμετοχή σε κάθε επίπεδο προϋποθέτει την παρακολούθηση και την επιτυχή εξέταση του αμέσως προηγούμενου επιπέδου.

Οι κάτοχοι του πιστοποιητικού CIIA® λαμβάνουν εξαίρεση από τις επαγγελματικές εξετάσεις Πιστοποίησης 1) Αναλυτή, 2) Διαχειριστή Χαρτοφυλακίου και 3) Επενδυτικού Συμβούλου Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς / Τράπεζας Ελλάδος και πλήθος εξαιρέσεων επαγγελματικών εξετάσεων διεθνώς, και στην Αγγλία (FSA). Οι κάτοχοι CEFA® έχουν επίσης τις προαναφερόμενες αναγνωρίσεις στις Ευρωπαϊκές χώρες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v