Χ.Α.: "Πράσινο φως" για 3 νέα remote members

To Δ.Σ. του Χ.Α. ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 37.689.273 νέων μετοχών της εταιρίας ΥΓΕΙΑ, οι οποίες προέκυψαν από την αύξηση κεφαλαίου με καταβολή μετρητών. Νέα μέλη εξ' αποστάσεως.

Χ.Α.: Πράσινο φως για 3 νέα remote members
Την απόκτηση της ιδιότητας του Μέλους εξ' αποστάσεως για την Αγορά Αξιών στις εταιρίες Citigroup, Credit Suisse και Wood & Company ενέκρινε το ΔΣ του ΧΑ κατά τη σημερινή του συνεδρίαση.

Σημειώνεται ότι το euro2day σε σχετικό άρθρο είχε αναφερθεί στις σχετικές αιτήσεις των 3 εταιριών.

Αναλυτικότερα το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή του συνεδρίαση ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 37.689.273 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ΥΓΕΙΑ, οι οποίες προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών υπέρ των παλαιών μετόχων.

Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίστηκε η 6η Νοεμβρίου 2009.

Επίσης το Δ.Σ του ΧΑ κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, ενέκρινε την απόκτηση της ιδιότητας του Μέλους εξ' αποστάσεως για την Αγορά Αξιών στις εταιρίες:

* CITIGROUP GLOBAL MARKETS LIMITED, που θα δραστηριοποιηθεί από το Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο. 

* CREDIT SUISSE SECURITIES (EUROPE) LIMITED, που θα δραστηριοποιηθεί από το Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο.

* WOOD & COMPANY FINANCIAL SERVICES, που θα δραστηριοποιηθεί από την Πράγα, Τσεχία.

Τέλος, το Δ.Σ. του ΧΑ ενημερώθηκε για τη συγχώνευση των εταιριών "FORTIUS FINANCE X.A.E.Π.E.Y." και "PRAXIS INTERNATIONAL Χ.Α.Ε.Π.Ε.Υ." και ενέκρινε τη διαγραφή της δεύτερης από μέλος της Αγοράς Αξιών του ΧΑ υπό την αίρεση της ολοκλήρωσης της συγχώνευσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v