“Feel Good" από HSBC και Ευρωκλινική

Η HSBCκαι η ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ, ενώνουν τις δυνάμεις τους και εγκαινιάζουν τη συνεργασία τους με το Νέο Καταθετικό Λογαριασμό «Feel Good».

“Feel Good από HSBC και Ευρωκλινική
Η HSBCκαι η ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ,  ενώνουν τις δυνάμεις τους και εγκαινιάζουν τη συνεργασία τους με το Νέο Καταθετικό Λογαριασμό «Feel Good».

Πρόκειται για τρεχούμενο λογαριασμό που προσφέρει ένα ολοκληρωμένο, αποτελεσματικό, και ποιοτικό πρόγραμμα υγείας μέσω του οποίου μπορεί κανείς να απολαύσει πολύτιμες και ξεχωριστές ιατρικές υπηρεσίες. Ο λογαριασμός παρέχεται με κυμαινόμενο επιτόκιο συνδεδεμένο με το επιτόκιο της ΕΚΤ –0,50%, χωρίς να απαιτείται ελάχιστο ποσό κατάθεσης για το άνοιγμα και την τήρησή του.

Ο καταθετικός λογαριασμός «Feel Good» ξεχωρίζει από τα αντίστοιχα προϊόντα της αγοράς τόσο για τις σημαντικές εκπτώσεις που προσφέρει σε ιατρικές επισκέψεις, διαγνωστικές εξετάσεις, δερματολογικές θεραπείες (αισθητικές και ιατρικές), έξοδα νοσηλείας αλλά και λόγω της μοναδικής συνεργασίας με την Παιδιατρική κλινική του ομίλου Ευρωκλινικής (Ευρωκλινική Παίδων), προσφέροντας έτσι την καλύτερη δυνατή περίθαλψη στα παιδιά. Όλα τα προνόμια προσφέρονται με ιδιαίτερα χαμηλή συνδρομή για 2 ολόκληρα χρόνια, και χωρίς καμία επιβάρυνση για τα παιδιά έως 17 ετών.

Όπως δήλωσε σχετικά ο Απόστολος Παπαναγιώτου, Senior Customer Proposition Manager της HSBC Ελλάδος: «Εμείς οι άνθρωποι της HSBC πιστεύουμε ακράδαντα και επενδύουμε στην ελληνική αγορά επεκτείνοντας διαρκώς τις υπηρεσίες και συνεργασίες μας. Απόρροια της θέσης μας αυτής αποτελεί ο λογαριασμός «Feel Good», που ανταποκρίνεται πλήρως στις σύγχρονες ανάγκες - προβληματισμούς του καταναλωτικού κοινού. Ο λογαριασμός «Feel Good» καθιστά τον κάτοχό του, μέλος δύο Ομίλων, απολαμβάνοντας την τεχνογνωσία και εξειδίκευση σε υπηρεσίες και προϊόντα που διατίθενται τόσο από την HSBC όσο και από την Ευρωκλινική».

Σύμφωνα με την κα Χριστίνα Ταμπουρέα, Διευθύντρια Marketing & Επικοινωνίας του Ομίλου Ευρωκλινικής «Στον όμιλο της Ευρωκλινικής εργαζόμαστε όλοι για υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου, διαθέτοντας άρτια καταρτισμένο νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, ιατρούς υψηλού κύρους, ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και ανθρωποκεντρικό πρόσωπο. Αποσκοπώντας πάντα στην απόλυτη ικανοποίηση των ασθενών μας, υποστηρίζουμε με κάθε δυνατό τρόπο ενέργειες και συνεργασίες οι οποίες έχουν πάντα ως επίκεντρο τον άνθρωπο – ασθενή. Η συνεργασία μας με την HSBC δίνει ιδιαίτερα προνόμια και παροχές σε κάθε αποδέκτη, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών, σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα υγείας».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v