Ημερίδα για επενδυτική αγορά του LSE στις 12/11

Το LSE σε συνεργασία με την Barclays Capital, Barclays Wealth, BDO LLP και Memery Crystal διοργανώνουν ημερίδα με θέμα την Επενδυτική Αγορά (Κύρια Αγορά & ΑΙΜ) του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου, στην Αθήνα στις 12/11.

Ημερίδα για επενδυτική αγορά του LSE στις 12/11
Το London Stock Exchange σε συνεργασία με την Barclays Capital, Barclays Wealth, BDO LLP και Memery Crystal διοργανώνουν ημερίδα με θέμα την Επενδυτική Αγορά ( Κύρια Αγορά & ΑΙΜ) του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου, στην Αθήνα την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009.

Η AIM είναι η αγορά των αναπτυσσόμενων εταιριών του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου. Από τη σύστασή της το 1995, πάνω από 3000 εταιρίες έχουν αντλήσει κεφάλαια μέσω δημόσιων προσφορών και αυξήσεων μετοχικού κεφαλαίου. Η ΑΙΜ προσελκύει σημαντικούς θεσμικούς επενδυτές και προσφέρει ένα ευέλικτο κανονιστικό πλαίσιο, ειδικά σχεδιασμένο για ταχύτατα αναπτυσσόμενες εταιρίες.

Στην ημερίδα θα συμμετέχουν στελέχη εταιριών, ελληνικών νομικών γραφείων, εταιριών κεφαλαίου επιχειρηματικών συμμετοχών και τραπεζών. Οι ενότητες που θα καλυφθούν είναι οι εξής: παρουσίαση της Κύριας Αγοράς & του ΑΙΜ, η διαδικασία εκπλήρωσης των προϋποθέσεων εισαγωγής και η εκτίμηση ευκαιριών για ελληνικές εταιρίες.

Η ημερίδα γίνεται την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου, 18.30 μμ – 20.00 μμ, στην Βρετανική Πρεσβευτική Κατοικία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v