3Ε: Στα 19,5€ η τιμή από CS- Neutral από HSBC

Σε αύξηση της τιμής-στόχου της Coca Cola στα 19,5 ευρώ ανά μετοχή, από 15,5 ευρώ προηγουμένως, προχώρησε η Credit Suisse, ενώ η HSBC υποβαθμίζει τη σύσταση σε neutral και διατηρεί την τιμή στα 18 ευρώ.   

3Ε: Στα 19,5€ η τιμή από CS- Neutral από HSBC
Μικτές εντυπώσεις φαίνεται ότι προκάλεσαν στους ξένους αναλυτές τα αποτελέσματα τρίτου τριμήνου της Coca Cola 3E.    

Αναλυτικά, σε αύξηση της τιμής-στόχου της Coca Cola στα 19,5 ευρώ ανά μετοχή, από 15,5 ευρώ προηγουμένως, προχώρησε η Credit Suisse, διατηρώντας τη σύσταση "neutral", όπως μεταδίδει το Reuters.

Εξάλλου, η HSBC σε έκθεσή της με ημερομηνία 6 Νοεμβρίου, υποβαθμίζει τη σύσταση σε neutral, διατηρώντας την τιμή στόχο στα 18 ευρώ. Τα αποτελέσματα τρίτου τριμήνου ήταν χαμηλότερα των εκτιμήσεων της HSBC λόγω της περαιτέρω συρρίκνωσης στις καταναλωτικές τάσεις και αντίξοης συναλλαγματικής ισοτιμίας. 

Το καλύτερο περιθώριο αντιστάθμισε τις αδύναμες πωλήσεις κατά το τρίτο τρίμηνο του έτους επισημαίνει η UBS σε έκθεσή της με ημερομηνία 5 Νοεμβρίου, όπου διατηρείται η σύσταση σε “neutral” και η τιμή στόχος στα 17,49 ευρώ. Ο οίκος επισημαίνει ότι η κάμψη των πωλήσεων ήρθε κυρίως από τις αναδυόμενες αγορές, ενώ επισημαίνει ότι η προοπτική παραμένει απαιτητική για τις αναδυόμενες αγορές το 2010. 
   

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v