ΑΧΕ: Πιθανή μία τεχνικής μορφής αντίδραση

Ανοιχτό αφήνουν οι αναλυτές το ενδεχόμενο τεχνικής αντίδρασης κατά τη σημερινή συνεδρίαση, μετά τις χθεσινές απώλειες, ενώ εκτιμούν πως ο τραπεζικός κλάδος θα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

ΑΧΕ: Πιθανή μία τεχνικής μορφής αντίδραση
Ανοιχτό αφήνουν οι αναλυτές το ενδεχόμενο τεχνικής αντίδρασης κατά τη σημερινή συνεδρίαση, μετά τις χθεσινές απώλειες, ενώ εκτιμούν πως ο τραπεζικός κλάδος θα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Πιο αναλυτικά:

Αν και το momentum έχει γίνει αρνητικό και οι επενδυτές φαίνεται να είναι προκατειλημμένοι, μία κάποιας μορφής τεχνική αντίδραση δεν θα πρέπει να αποκλειστεί από τη σημερινή συνεδρίαση, δεδομένων της χθεσινής υποαπόδοσης της Σοφοκλέους και των συνολικών απωλειών 7,3% που έχει καταγράψει το Χ.Α. σε έξι ημέρες, αναφέρει η Marfin Analysis, η οποία εκτιμά πως ο τραπεζικός κλάδος θα βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Θετική αντίδραση αναμένει, από την πλευρά της, η Alpha Finance.

Άνοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών από χαμηλότερο επίπεδο υπολογίζει η Proton Bank, ενώ σημειώνει πως το κλίμα παραμένει εύθραυστο στη Σοφοκλέους.

Χθες ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με απώλειες 3,3%, στις 2.504 μονάδες, και ο τζίρος διαμορφώθηκε στα 357 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v