Το Insurance Money Conference 2009 στις 25/11

Η Money Conferences, για 2η συνεχή χρονιά, διοργανώνει το συνέδριο Ιnsurance Money Conference. Το φετινό συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Athenaeum Intercontinental την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009.

Το Insurance Money Conference 2009 στις 25/11
Η Money Conferences, για 2η συνεχή χρονιά, διοργανώνει το συνέδριο Ιnsurance Money Conference. Το φετινό συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Athenaeum Intercontinental την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009, και αποτελεί συνέχεια του επιτυχημένου συνεδρίου «South-East Europe Insurance Conference 2008» που έλαβε χώρα το 2008.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου θα καλυφθούν θέματα όπως οι τρέχουσες εξελίξεις και ανακατατάξεις που αφορούν την ελληνική ασφαλιστική αγορά, το σύστημα της κοινωνικής ασφάλισης, τον κλάδο της ιδιωτικής υγείας αλλά και στα νέα ασφαλιστικά προϊόντα που αφορούν την «πράσινη οικονομία» καθώς και οι νέοι επιχειρηματικοί κίνδυνοι και οι ειδικές ασφαλιστικές δικλείδες για την προστασία τους.

Μεταξύ των σημαντικών ομιλητών του συνεδρίου συγκαταλέγονται: ο Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών, κ. Δούκας Παλιολόγος, ο Senior Vice President, MetLife κ. Joseph Jordan,, ο Πρόεδρος Επικουρικού Κεφαλαίου, κ. Σπύρος Λευθεριώτης, ο CEO της ING Ελλάδος κ. Bram Boon, o Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος της Ευρώπης Α.Ε.Γ.Α. κ. Νίκος Μακρόπουλος, ο Δ/νων Σύμβουλος της εταιρίας Fidelity και Γενικός γραμματέας του Σ.Ε.Μ.Α. κ. Γιάννης Πετρίδης, ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΒ κ. Βασίλης Σπηλιόπουλος και ο Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος Παρατηρητηρίου Απασχόλησης, Επιστημονικός Σύμβουλος Ινστιτούτου Εργασίας ΓΣΕΕ-ΑΔΕΑΥ κ. Γιώργος Ρωμανιάς.

Παράλληλα με τις εργασίες του συνεδρίου, σε συνεργασία με έναν από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς φορείς, τον MDRT (Million Dollar Round Table) θα διοργανωθούν δύο σεμινάρια με τα παρακάτω θέματα:

1) Κλείσιμο πρώτης συνάντησης με πελάτη, συνειδητοποίηση των αναγκών του και μελέτη για την παρουσίαση λύσης

2) Παρουσίαση λύσης στον πελάτη, χειρισμός αντιρρήσεων, κλείσιμο πώλησης.

Εισηγητής στα σεμινάρια θα είναι ο κ. Ντίνος Κυριάκου, Γενικός Διευθυντής, Life Partners Κύπρου, Περιφερειακός Πρόεδρος MDRT, Ευρώπης Ινδίας, Μέσης Ανατολής και Αφρικής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v