Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

EK: Ok σε squeeze out ΙΜΑΚΟ, ΛΟΔΙΣ, Rainbow

Τα αιτήματα για squeeze out των μετοχών της Imako, της SingularLogic και της Rainbow ενέκρινε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Ενέκρινε ενημερωτικά της Alpha Bank, ΡΕΑ Μαιευτικής και "έριξε καμπάνες".

EK: Ok σε squeeze out ΙΜΑΚΟ, ΛΟΔΙΣ, Rainbow

Τα αιτήματα για squeeze out των μετοχών της Imako, της Singularlogic και της Rainbow ενέκρινε, μεταξύ άλλων, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Ειδικότερα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά τη σημερινή 530η/19.11.2009 συνεδρίασή του έλαβε τις εξής αποφάσεις:

• Ενέκρινε το περιεχόμενο του συμπληρώματος ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας «ALPHA TΡΑΠΕΖΑ ΑΕ».

• Ενέκρινε το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας «ΡΕΑ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΑΕ» για τη δημόσια προσφορά μετοχών με αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου.

• Χορήγησε άδεια λειτουργίας στην εταιρία «ΠΕΙΡΑΙΩΣ WEALTH MANAGEMENT AEΠΕΥ».

• Ενέκρινε το αίτημα της «ΑΜΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΕ» για την άσκηση του δικαιώματος εξαγοράς (squeeze out) επί των μετοχών της εταιρίας «ΙΜΑΚΟ ΜΗΝΤΙΑ ΑΕ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ» που δεν κατέχει ήδη.

• Ενέκρινε το αίτημα της «MIG TECHNOLOGY HOLDINAGS AE ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» για την άσκηση του δικαιώματος εξαγοράς επί των μετοχών της εταιρίας «ΣΙΝΓΙΟΥΛΑΡ ΛΟΤΖΙΚ ΑΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ» που δεν κατέχει ήδη.

• Ενέκρινε το αίτημα της «ISQUARE AE» για την άσκηση του δικαιώματος εξαγοράς επί των μετοχών της εταιρίας «RAINBOW AE» που δεν κατέχει ήδη.

• Επέβαλε πρόστιμο ύψους € 20.000 στην εταιρία «ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΑΕ» διότι καθυστέρησε να ανακοινώσει στο επενδυτικό κοινό σημαντική πληροφορία αναφορικά με την υπογραφή προσυμφώνων για την εξαγορά τριών εταιριών, η δημοσιοποίηση της οποίας εύλογα αναμενόταν ότι θα επηρέαζε την αγορά των μετοχών της εταιρίας.

• Επέβαλε πρόστιμο € 15.000 στην ΑΕΔΑΚ «ATTICA WEALTH MANAGEMENT» διότι χρέωσε μεριδιούχους της με υψηλότερη προμήθεια από την προβλεπόμενη (άνιση μεταχείριση μεριδιούχων) και διότι στην πολιτική προμηθειών της δεν προέβλεπε ποσοτικά και ποιοτικά κριτήρια για την κατάταξη των μεριδιούχων.

• Επέβαλε πρόστιμο ύψους € 7.000 στην εταιρία «FORTIS ΟΒΑΜ NV» και σε θυγατρική της διότι προέβη σε εκπρόθεσμη γνωστοποίηση μεταβολής συμμετοχής της επί των δικαιωμάτων ψήφου εισηγμένης στο Χ.Α. εταιρίας, κατά παράβαση του π.δ. 51/92.

• Επέβαλε πρόστιμο ύψους € 4.000 στον κ. Λουκά Σπεντζάρη, διότι προέβη σε εκπρόθεσμη γνωστοποίηση μεταβολής συμμετοχής του επί των δικαιωμάτων ψήφου εισηγμένης στο Χ.Α. εταιρίας, κατά παράβαση του π.δ. 51/92.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v