ΑΧΕ: Διίστανται οι απόψεις για τη συνεδρίαση

Διίστανται οι απόψεις των αναλυτών για την πορεία που θα ακολουθήσει σήμερα η Σοφοκλέους, μετά τις απώλειες που κατέγραψε την προηγούμενη εβδομάδα. Στο επίκεντρο η οικονομία, ο τραπεζικός και ο κατασκευαστικός κλάδος.

ΑΧΕ: Διίστανται οι απόψεις για τη συνεδρίαση
Διίστανται οι απόψεις των αναλυτών για την πορεία που θα ακολουθήσει σήμερα η Σοφοκλέους, μετά τις απώλειες που κατέγραψε την προηγούμενη εβδομάδα. Στο επίκεντρο η οικονομία, ο τραπεζικός και ο κατασκευαστικός κλάδος. Πιο αναλυτικά:

Καθώς σήμερα ολοκληρώνεται η περίοδος ανακοίνωσης αποτελεσμάτων, το ενδιαφέρον των επενδυτών θα είναι στραμμένο κυρίως στις εξελίξεις στην οικονομία και στα πρόσθετα δημοσιονομικά μέτρα που θα χρειαστεί να λάβει η κυβέρνηση προκειμένου να περιορίσει το έλλειμμα και να καθησυχάσει τους επενδυτές, αναφέρει η Marfin Analysis. Η χρηματιστηριακή εκτιμά πως Εθνική και ΑΤΕ θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, λόγω των ανακατατάξεων στις διοικήσεις τους, όπως και ο κατασκευαστικός κλάδος, λόγω της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων τριμήνου.

Ανάκαμψη, μετά τις απώλειες της προηγούμενης εβδομάδας, αναμένει η Alpha Finance.

Μικτό άνοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών αναμένει για σήμερα η Proton Bank, ενώ εκτιμά πως το ξεκίνημα στη Σοφοκλέους θα είναι σταθεροποιητικό.

Την Παρασκευή ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με κέρδη 1,4%, περιορίζοντας τις εβδομαδιαίες απώλειες στο 6,2%, με τον μέσο τζίρο να διαμορφώνεται στα 313 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v