ΑΧΕ: Πιθανό το θετικό ξεκίνημα

Πιθανό θεωρούν οι αναλυτές το ενδεχόμενο θετικού ξεκινήματος για την σημερινή συνεδρίαση, με την αστάθεια όμως να διατηρείται.

ΑΧΕ: Πιθανό το θετικό ξεκίνημα
Πιθανό θεωρούν οι αναλυτές το ενδεχόμενο θετικού ξεκινήματος για την σημερινή συνεδρίαση, με την αστάθεια όμως να διατηρείται. Πιο αναλυτικά:

Συσσώρευση της αγοράς γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα αναμένει για σήμερα η Marfin Analysis, που σημειώνει ότι δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο θετικού ξεκινήματος της συνεδρίασης.

Περαιτέρω αστάθεια αναμένει για την σημερινή συνεδρίαση η Alpha Finance, με την αγορά να κινείται σε παρόμοιο με τον χθεσινό ρυθμό.

Ανοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών από υψηλότερο επίπεδο αναμένει για σήμερα η Proton Bank, ενώ εκτιμά πως το ξεκίνημα στη Σοφοκλέους θα είναι σταθεροποιητικό προς υψηλότερο.

Χθες ο Γενικός Δείκτης έκλεισε σε θετικό πεδίο (+0,3%), με τον τζίρο να διαμορφώνεται στα 242 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.




ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο