Σταθεροποιητικές τάσεις αναμένουν οι ΑΧΕ

Σταθεροποιητικές τάσεις αναμένουν για τη σημερινή συνεδρίαση οι αναλυτές και ο όγκος των συναλλαγών είναι περιορισμένος, λόγω της εορταστικής περιόδου.

Σταθεροποιητικές τάσεις αναμένουν οι ΑΧΕ
Σταθεροποιητικές τάσεις αναμένουν για τη σημερινή συνεδρίαση οι αναλυτές και ο όγκος των συναλλαγών είναι περιορισμένος, λόγω της εορταστικής περιόδου. Πιο αναλυτικά:

Λόγω των εορτών των Χριστουγέννων, η αγορά κατά πάσα πιθανότητα θα κινηθεί στον ίδιο ρυθμό, εν όψει των συζητήσεων αναφορικά με τις μακροοικονομικές προοπτικές της Ελλάδας και των μέτρων που πρέπει να ληφθούν για να περιοριστεί το έλλειμμα, αναφέρει η Marfin Analysis, η οποία εκτιμά πως ο όγκος των συναλλαγών θα είναι περιορισμένος, ενώ στο επίκεντρο θα βρίσκεται ο τραπεζικός κλάδος.

Συσσώρευση της αγοράς γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών αναμένει η Alpha Finance.

Άνοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών από θετικό πεδίο εκτιμά για σήμερα η Proton Bank, η οποία υπολογίζει πως το ξεκίνημα στη Σοφοκλέους θα είναι σταθεροποιητικό προς υψηλότερο.

Την Παρασκευή ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με απώλειες 1,2% στις 2.168 μονάδες, καταγράφοντας όμως εβδομαδιαία κέρδη 0,4%, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v