Συνεδρίαση χαμηλών τόνων αναμένουν οι ΑΧΕ

Συνεδρίαση χαμηλών τόνων εκτιμούν οι αναλυτές πως θα είναι η τελευταία του χρόνου, η οποία θα ολοκληρωθεί νωρίτερα (στις 15:20).

Συνεδρίαση χαμηλών τόνων αναμένουν οι ΑΧΕ
Συνεδρίαση χαμηλών τόνων εκτιμούν οι αναλυτές πως θα είναι η τελευταία του χρόνου, η οποία θα ολοκληρωθεί νωρίτερα (στις 15:20). Πιο αναλυτικά:

Μια ακόμα συνεδρίαση χαμηλών συναλλαγών αναμένει για σήμερα η Marfin Analysis, με την αγορά να επιχειρεί συσσώρευση γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα. Η χρηματιστηριακή εκτιμά πως στην τελευταία συνεδρίαση του έτους στο επίκεντρο θα βρίσκονται ο τραπεζικός κλάδος και ο ΟΠΑΠ.

Μεταβλητότητα και χαμηλό τζίρο αναμένει για σήμερα η Alpha Finance.

Ανοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών από υψηλότερο επίπεδο αναμένει για σήμερα η Proton Bank, που εκτιμά πως το ξεκίνημα στην Σοφοκλέους θα είναι σταθεροποιητικό προς υψηλότερο, με χαμηλό όγκο συναλλαγών. Η χρηματιστηριακή υπενθυμίζει ότι η αγορά της Γερμανίας θα παραμείνει σήμερα κλειστή, ενώ η συνεδρίαση στην Σοφοκλέους θα λήξει στις 15:20.

Χθες ο Γενικός Δείκτης έκλεισε οριακά χαμηλότερα, στις 2.194 μονα΄δες, με τον τζίρο να διαμορφώνεται στα 129 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v