ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΑΓΟΡΑ

 
| Share |

Αλλαγές στη μετοχική σύνθεση 7 εταιριών στο ΧΑ









 ΧΡΗΣΤΙΚΑ 

 Real Time ΧΑ

 Λογιστικές
Καταστάσεις


 Ανακοινώσεις ΧΑ

 Τεχνική Ανάλυση

 Ιδέες της Ημέρας

 Κεφαλαιοποιήσεις

 Πακέτα

 Εύρεση Συμβόλου


Δημοσιεύθηκε: 20:18 - 18/01/10
Αλλαγές στη μετοχική σύνθεση 7 εταιριών περιλαμβάνει η νέα λίστα του Χ.Α. για τις μεταβολές των ποσοστών των βασικών μετόχων τους, με ημερομηνία 18 Ιανουαρίου 2010.

Στην ΔΕΗ, το ποσοστό της Silchester International Investors στις 8/1, ανήλθε στο 5,01%. Σημειώνεται ότι η εταιρεία "Silchester International Investors Limited" δρα με την ιδιότητα του διαχειριστή επενδύσεων για τους πελάτες της: Silchester International Investors International Value Equity Trust, Silchester International Investors International Value Equity Taxable Trust, Silchester International Investors International Value Equity Group Trust, Silchester International Investors Tobacco Free International Value Equity Trust, The Calleva Trust.

Παράλληλα στη Jumbo, η συμμετοχή του Απόστολου- Ευάγγελου Βακάκη περιορίστηκε στις 31/12 στο 26,79% από 29,12% προηγουμένως. Σημειώνεται ότι ο Ευάγγελος-Απόστολος Βακάκης, Πρόεδρος ΔΣ και Διευθύνων Σύμβουλος, παρ' ότι ο ίδιος δεν κατέχει μετοχές της εταιρείας, γνωστοποίησε ότι κατέχει έμμεσα ποσοστό 26,79% δικαιωμάτων ψήφου, μέσω του αλλοδαπού Ιδρύματος "KARPATHIA FOUNDATION", το οποίο την 7.1.2010 απέκτησε τον έλεγχο της αλλοδαπής εταιρείας "TANOCERIAN MARITIME S.A.", που είναι κυρία ποσοστού 99,99% των μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου της μετόχου "ΤΑΝΟΣΙΡΙΑΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ", που είναι μέτοχος της εταιρείας με ποσοστό 26,79%.


Μοιραστείτε
το άρθρο
LinkedIn Facebook Twitter Σχολιάστε
παρακάτω
  
Το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω






Στην Βιοκαρπέτ, το ποσοστό του Καντώνια Γεώργιου αυξήθηκε στις 14/1, στο 20,23% από 20,19% προηγουμένως.

Στους Μύλους Λούλοι, το ποσοστό ιδίων μετοχών της εταιρίας, ανήλθε στο 8,025%. Σημειώνεται ότι οι μετοχές αυτές αφορούν αγορά/πώληση ιδίων μετοχών, συνεπώς η εταιρία κατέχει τα δικαιώματα ψήφου που απορρέουν από αυτές τις μετοχές πλην όμως δεν μπορεί να τα ασκεί στη Γενική Συνέλευση.

Επιπλέον, στην Medicon η συμμετοχή του Σπυρίδων Δημοτσάντου περιορίστηκε στο 19,1577% από 47,25% προηγουμένως, ενώ το ποσοστό της Μαρίας Δημοτσάντου ανήλθε στο 9,6127% και της Μαρίας Ελένης Δημοτσάντου 9,5720%. Παράλληλα η συμμετοχή του Γεώργιου Δημοτσάντου διαμορφώθηκε στο 9,5720%, του Ευάγ. Μπαλτζόγλου 4,5976% και του Χρυς. Μητρόπουλου στο 3,4011%. Ποσοστά δικαιωμάτων ψήφου όπως διαμορφώθηκαν από την μεταβίβαση μέσω εξωχρηματιστηριακής συναλλαγής: α) λόγω γονικής παροχής από τον Σπυρίδων Δημοτσάντο προς τα τέκνα του Μαρία Ελένη Δημοτσάντου και Γεώργιο Δημοτσάντο και β) λόγω δωρεάς από τον Σπυρίδων Δημοτσάντο προς την σύζυγό του Μαρία Δημοντσάντου.

Στην Yalco, το ποσοστό του Δημήτριου Κωνσταντίνου μειώθηκε στο 28,04% έναντι 31,91%.

Στην Φιέρατεξ , η συμμετοχή της Ελένη Ανεζουλάκη μηδενίστηκε ενώ το ποσοστό του Ιωάννη Τεκέλογλου ανήλθε στο 13,505%. Σημειώνεται ότι ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου όπως διαμορφώθηκε από την μεταβίβαση μέσω εξωχρηματιστηριακής συναλλαγής από την κ. Ελένη Ανεζουλάκη 1.392.525 μετοχών της εταιρίας, που ενσωματώνουν και ισάριθμα δικαιώματα ψήφου, που κατείχε μέσω κοινής επενδυτικής μερίδας (ΚΕΜ), στον μοναδικό συγκύριο της ΚΕΜ και υιό της Ιωάννη Τεκέλογλου του Κων/νου, ο οποίος είναι πλέον ο μόνος κύριος των 1.392.525 δικαιωμάτων ψήφου.

**Το αρχείο με τις μετοχικές αλλαγές των εισηγμένων με ημερομηνία 18/01/2010 επισυνάπτεται στη δεξιά στήλη "Συνοδευτικό Υλικό".



 Σχετικά άρθρα  Περισσότερα για 
Βιοκαρπέτ: Σε λειτουργία Φ/Β Σταθμός 500 ΚW - Oλοκληρώνει άλλους 5 σταθμούς 12:42 - 05/01/12  
Μετοχές: ΒΙΟΚΑ
Αλλαγές στη μετοχική σύνθεση 4 εταιριών στο ΧΑ- Μετοχολόγιο στις 12/12/2011 20:25 - 12/12/11  
Μετοχές: ΒΙΟΚΑ, ΔΕΗ, ΕΣΥΜΒ, ΚΑΘΗ
Η οικοδομή… γκρεμίζει τη Σοφοκλέους - Τα εννεάμηνα και οι προκλήσεις του 2012 07:57 - 12/12/11  
Μετοχές: ΚΛΕΜ, ΑΛΜΥ, ΒΙΟΚΑ, ΕΤΕΜ, ΗΡΑΚ, ΜΠΤΚ, ΣΙΔΕ
 Χρηματιστηριακές Ανακοινώσεις  Περισσότερα για 
  ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ: Εγκατάσταση Φωτοβολταϊκού Σταθμού 12:35 - 05/01/12  
  ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ: Γνωστοποίηση συναλλαγών 09:45 - 07/12/11  
  ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ: Αποτελέσματα 9μήνου 14:20 - 29/11/11  






iatronet.gr - Ιατρικό Φόρουμ - Οι ειδικοί σάς 

απαντούν

 Συνοδευτικό Υλικό 
Μετοχικές αλλαγές στην ΕΝΑ στις 18/1/2010
55,5Kb | .xls
Μετοχικές Αλλαγές στο ΧΑ στις 18/1/2010
1,1Mb | .xls

 Σχετικές Μετοχές 
ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ (ΚΟ)
0,32 +2,86% +0,01
Προσθήκη σε: Alerts, Χαρτοφυλάκιο
ΦΙΕΡΑΤΕΞ (ΚΟ)
0,11 0,00% 0,00
Προσθήκη σε: Alerts, Χαρτοφυλάκιο
YALCO - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (ΚΑ)
0,19 0,00% 0,00
Προσθήκη σε: Alerts, Χαρτοφυλάκιο
JUMBO (ΚΟ)
3,74 -1,06% -0,04
Προσθήκη σε: Alerts, Χαρτοφυλάκιο
MEDICON ΕΛΛΑΣ (ΚΟ)
2,29 0,00% 0,00
Προσθήκη σε: Alerts, Χαρτοφυλάκιο
ΔΕΗ (ΚΟ)
4,32 +2,86% +0,12
Προσθήκη σε: Alerts, Χαρτοφυλάκιο
ΛΟΥΛΗ ΜΥΛΟΙ (ΚΟ)
1,27 -8,63% -0,12
Προσθήκη σε: Alerts, Χαρτοφυλάκιο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΧΟΛΙΑΣΜΕΝΑ


Αποκριάτικες στολές: Διευθύνσεις και ιδέες για τα μασκέ του 2012
Ανταλλακτικά δίκτυα: Αλληλέγγυο «πάρε – δώσε»
Οι ακριβότεροι προορισμοί του κόσμου και οι low budget εναλλακτικές τους
Τα στάδια των Ολυμπιακών του Λονδίνου: Κληρονομιά ή κρεμάλα;
Η Νατάσσα Μποφίλιου στο In2life
Χολιγουντιανά κοστούμια: Τα αγαπημένα μας σε ένα photo gallery